![]() |
Quote:
Ha egyszer résztveszel egy alap párbajon, onnantól nem érnek majd meglepetések és nagyobb erőfeszítés nélkül össze tudod illeszteni a bonyolultabb összeállításokat is. Tanulópénz. |
Quote:
Nem beszélve arról, hogy nem kap teljes képet egy esetleges párbajról aztán az első 3-4 körben elúszik, elverik, elmegy a kedve és nem áldoz több időt, pénzt párbajra! Mindez amiatt a 7-8 plusz sor miatt! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Valóban nem párbajoztam okszor, kb háromszor és nem is jutottam feljebb a harmadik helytől de ha teljes az infóm akkor nem csinálok olyan bakikat mint amilyeneket vétettem. |
Quote:
|
Én nem bánom, legyen ott minden, tök mindegy, de aztán az itt kardoskodók legyenek is ott a párbajokon...
|
Quote:
Mert sokan belépnek, építenek, képeznek, mint a bolond, aztán néznek első kv után, hogy se egység, se nyers az oriban. Akkor jön a sírás fórumon, hogy jajj, de elrontottam... A párbajon nem az épületek/nyers/egység a legfontosabb, hanem az Intéző Talán kellene akkor egy olyan is, hogy a kezdő néppel milyen épület hány %-ban fog menni, nem? (ezt most nem viccből írom) |
Quote:
|
Quote:
Viszont akkor már az én hibámból nem szerepelek úgy ahogy szeretnék és ezeket a hibákat lehet rutinnal pótolni:) Javaslatod biztos nem ártana ha megvalosulna:D |
All times are GMT +1. The time now is 05:44. |