![]() |
Kikerestem Monro meséjét az "újraindulás" című régi topicból:
Quote:
|
Quote:
ehhez nem kell tudni semmit elnézést a szokottnál erősebb kiemelésért :) |
Quote:
Te ismered Tibi(u)t? :D Ő a 2/B vezére... Legalábbis így mutatkozott be szánalmaskám Ehhez egyébként tényleg nem kell játéktudás, az én napköziseim simán megcsinálják ezt, amit ezek a Nagy Vezérek. De mi van akkor, ha vkinek tényleg nem elég a szintenkénti 1 újrázás? Akkor az bukta? |
Igen meg lehet csinálni hogy felhoz az ember 2,7 millio egységet az A ba képzés alatt,de bárki aki meg akarja szüntetni csak egyszer csinálja végig azt a kis játékot hogy körönként ujraképez két kv közt alszik 40 percet és ezt kb 3 napig.
Persze előtte sem árt megtenni hogy a képzésed 17 körön keresztül folyamatos legyen és legyen előtte 3 kör szünet és ezelőtt mondjuk az összegyűjtött tekercset rúnát és mondjuk a képzésedet beforgatni ebbe a malomba ja hogy ez kb 3x annyi idő (minimum) mint amennyi idő alatt egy topos ori megtermel 3 milla katonát az már teljesen más kérdés. Csak kérdem én hogyan másképpen akarja a top 1 klán hogy valaha valaki utolérje,esetleg csatázzon vele ha ezeket a lehetőségeket meg akarja szüntetni? |
Ha vannak emberek akik multiznak sőt hallom fenyegetőznek illetve pénzt követelnek játékostársaiktól a békéért cserébe-akkor az ilyen emberektől rövid úton meg kell szabadulni és meg van oldva a probléma,vagy le kell verni őket mint vak a poharat és akkor szintén zenész:D
|
Quote:
|
Quote:
megkeresett a Tibu bácsi, hogy ha feljebb akarok menni B-ben, adjak nekik pénzt, mert írmagomat is kiírtja a Hódítóból... Szegény meg nem született gyermekeim...:) Nah, erre varrj gombot Serg... Azért szedte elő a haverja országát is, amit átvett tőle, mert megijjedt, amikor elkezdtünk felfelé menni, hiszen megmondtam, leverem azokat, akik 3.600(!!!) hekire felmentek B-ben, természetesen "tisztességesen" Amint hallom G-ben is elkezdődött egymás "véletlen" ütése, hogy aztán az egymást ütögetők pár hét múlva majd a G-s max hekin eltermeljenek egymás mellett... |
Quote:
|
Quote:
Utána meg osztaná az ukázt, mert félti a seggét... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |