![]() |
nem;) az akkor van ha neked másról kell küldened ha magadról az nem azt jelenti hogy meggömbözöd magad aztán azt elküldöd:eek: hanem azt hogy elküldöd mid van tehát a fömenüt:D
|
burning te most mirol beszelsz.. ne beszelj mar butasagokat, en 50% lakitekivel szamoltam (tehat gnommal, ami nem eppen a legjobb az 5k toli 10k vari 2k elit felallasra) es azzal is ha jol emlekszem 180 epulet lenne csak a kocsma barakk templom, es 20 hazbol eleg nehez lenne ellatni ennyi epuletet.. es akkor meg nincs raktar (mert ugye ilyet megkozeliteni is csak TF orival lehet)
|
nah az elsot is megneztem, igy nez ki:
72 templom 72 barakk 39 haz 17 raktar 4 korre eleg gabona |
Quote:
|
Quote:
|
regget.
a 39 ház 1 óriásnak nem létxükséglet 200ha-n;) xó ha levisszük 36ra (amibe alapból 60al több fér mint kéne, + kajáná a tullépés) akkor a maradék 3at átrakva rakira 6körös lecc, ami meg lazán megoldható napi 4 etetéssel. xó eléggé életképes, bár mind pénzigényes:) 4. tényleg érdekes.:) |
Drága Barátaim :)
A világért nem szeretnék beleszólni, de azt olvastam vhol, hogy itt poénos beszólásokat olvashatok :) Az utóbbi másfél oldalon vki mutassonmá egy viccet, rég kacagtam :P Civ |
nem tom mi a hülyeség exair ugyanis az biztos hogy az első hármat meglehet csinálni még akkor is ha kicsit szűkösen állnak emberrel az utolsót meg nem lhet ez nem hülyeség
|
Quote:
Szal ne offoljatok nyissatok ennek másik topicot;) |
xy (#) - 2006-09-07 21:58:10
Tod mit ha még nincs bugó csigéd hát ,vegyé egyet azt' ellestek együtt.... előtte :) xy (#) - 2006-09-07 21:35:02 Nézd megértelek.Igyekszem.Akinek üstház volt a járókája,tehén volt a radiátor,ló nézett be az ablakon és a jó anyja is csúzlival etette,nem merte megközelíteni,mert látta,hogy az a mogyorónyi agya mit sem fejlődik...hát ha vki.innen kiszabadul érthető vlahol...ostobaágokra képes...de te mire vered magad?...mond má... xy (#) - 2006-09-07 21:21:47 Te vazzeg télleg nem mész százzal.Hova jársz gyogyiba? xy (#) - 2006-09-07 20:30:42 Ki atköm bántott most-hogy ártózol megen...meg minek is?? Engem szeretnek az emberek :D:cool: |
All times are GMT +1. The time now is 04:40. |