![]() |
Egy kérdés:
A részklános támadásnál nem működne akkor az, hogy a támadó eltávolodik pontban/körben, ugye? Mert végülis részklános klánlista, mint olyan nem létezne... Tehát ha látja a 3 törpe, hogy közeledik 1 körre a 3 ork, akkor ők meg szépen mehetnének keresztbe? Így már nem is olyan hülyeség, tetszene... De akkor meg a támadó részklánra szépen ki lehetne rakni pár visszatámadó részklánt, elveszne az a taktikai elem, hogy eltávolodok a célponttól Miért lenne jó, hogy a támadó részklán ott állna "üresen" és támadhatóan? Ha ez így lenne, akkor most már ezt nem értem...:) |
Quote:
Tényleg nagyon kérek mindenkit számolja ki a saját termelő országát, hogy mégis mekkora barakkupac tudja beverni most jelen állapotban! Ha ez a szám 85% alatti ork támadó esetén akkor meg leszek lepve... Mégegyszer utoljára megpróbálom megértetni, hogy nem a termelő országok a fő célpontjai ennek a támadási formának, sőt sztem igazából ők nyerhetnek vele a legtöbbet ha jó klánban vannak. |
Quote:
És ha ez így van, akkor úgy müködne mint egyéniben, csak itt minimum 3országgal kell laviroznod a pontlistán:) |
Egy távol hogy nézne ki?
A klános távolnál: *Pool, az Anyja és az Anyósa serege serege tart monro, wand és Északföld országa felé blablabla? :) Vagy lenne még egy része? jah, még egy kérdés akkor nem kellene várni a körre, ha 3 ori pontban kitesz másik 3 ori kör közben is fokozással/bontással, akkor már go, ha kör előtt pl 20k pont is volt a kül? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Én egy egyfős elf klánban vagyok, szóval nem védek meg semmit. tényleg csak ötletelek azzal kapcsolatban amiket kilátok a javaslatból. Amúgy meg ha mindig azzal jössz, hogy 85-90%-os Orkokkal kéne részklántámadni, akkor meg az a kérdés jut eszembe, hogy nem éri meg bevezetni, ha nem lehet használni szinte semmire. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:11. |