![]() |
Quote:
|
A hétvégi forduló eredményei
Helyezés Ország Érték 1 Ferrokov (#349446) 26857 2 Még gyúrok (#306958) 23592 3 zoldsegorszag (#413293) 11410 4 Jakal a farkas..... (#273189) 7579 5 Törpék Völgye (#407805) 4677 6 Járvány (#321676) 3448 7 Szatmár (#604147) 3097 8 Apollo13 (#603179) 2960 9 Misi Apuka (#446647) 2930 a múlt hétvége... itt is játszott 3 ember... |
A múltheti résztvevő szám alapján ha rajtam múlna, akkor csak egy HVt tartanék.
Számomra logikus lenne a 10perces KV megtartása + HT mindenkinek. Így egy 8órás alvás is olyan, mintha 2napig nem lépnél be a hódba, ami sok, de azért jobb lenne a helyzet, mint most. Csak zárójelben: Egy további dolog, hogy esetleg be lehetne vezetni, hogy 175hekinél kisebb területű országot csak fosztásra lehet beütni. Nyilván ennek nincs értelme, ha 3-an játszanak. Esetleg a HV szövetségesi rendszerén lehetne változtatni, hogy 2mf ideiglenes koalíciót tudjon kötni egy harmadik ellen, majd amikor a koalíció elérte célját újra ellenségek legyenek. Most hirtelen az jutott eszembe, hogy HV-n legyen kisebb az mf bón. És gyorsabban lehessen váltani szövetségi beállítást. Ati azt mondja, hogy 10 év alatt beleuntak az emberek. Ha ezt elfogadjuk, akkor a megoldás eléggé adja magát. minden HVnak más és másnak kell lennie, ami randomelemek megjelenését követeli. Így a győztes elmondhatná magáról, hogy ő tudott a legjobban alkalmazkodni a változó feltételekhez. Díjazást tekintve érthető Ati álláspontja. De mondjuk a legjobb hódítós díjátadót összekötni a legjobb HV játékos díjátadóval szerintem még beleférne. |
Megflelő számú érdeklődő esetén egy ilyen jellegű irányvonaltól nem zárkózom el.
|
Quote:
|
rövidebb hétvégi?
Mi lenne, ha rövidebb lenne a hétvégi? Mondjuk péntek estétől (18h) vasárnap éjfélig (0h) tartana csak. Így a vasárnap megmaradhatna pihenni, készülni az új hétre.
E mellett bele lehetne rakni esetleg, hogy 5 percces kv legyen a normál hétvégi is, illetve gyorsabb legyen a képzés tekiírás. Így végülis egy "gyorsított" hétvégit kapnánk, ahol az eddigi 3 napos játék lemenne 2 nap alatt, de a körök száma (illetve a "cselekvések" száma (tekiírás, építkezés, képzés) ) nem változna (vagy csak keveset). Szóval a gyorsítás miatt kb ugyanannyi hekire lehetne felmenni, ugyanannyi katit képezni, stb... Véleményem szerint többen érnének rá, ha nem kéne az egész (több, mint az egész!) hétvégét a gép előtt töltve virrasztani, hanem beleférne egy kis pihenés, család, szórakozás is! :) (remélem érthetően fogalmaztam... :p) |
Rövidebbet? Biztos ez az igény most? Azért kérdezem, emrt nem is olyan nagyon rég (na jó, nem tegnap volt... :)) az volt az igény, hogy a hosszú hétvégeken például ne csak vasárnapig tartson, hanem kifejezetten tovább, a hétfői napra is menjen rá, vagy épp kezdődjön egy nappal előbb, ha akkor volt az ünnepnap.
|
Szerintem rövidebb semmiképp ne legyen, bár igaz hogy teljes egészében elveszi a hétvégét, de akinek nincs semmi más elfoglaltsága annak ez külön jó:)
Akinek meg van, inkább párbajozzon, lehet ám hosszú párbajt is szervezni ;) |
szerintem jobb lenne a rövidebb, mert talán többen érnének rá. Nem mindenkinek van 3 napja egymás után ami szabad, ez a párbajidőpontok választásánál is látszik, hogy órában is nehéz (lehetetlen) olyat találni ami minden embernek jó, akik amúgy szeretnének játszani.
"Érdemben" nem lenne rövidebb, ugyanannyi dolog történhetne... :) Vagy esetleg akkor azt is meg lehetne csinálni, hogy 2 hétvégi van, az egyik rövid, a másik hosszú. Esetleg a rövidből lehetne kettő is: péntek-szombat, szombat-vasárnap (6 óra átfedéssel). Nem tudom mások, hogy vannak vele, de nekem a vasárnap az kell pihenésre, kiselőadás gyártásra, regenerálódásra. Illetve 2 éjszakát sem szívesen virrasztok hétvégén egymás után. Esetleg a tesztelési időszakban be lehetne rakni egy ilyet is próbából, aztán meglátjuk mennyien vannak a játékosok... :) |
Üdv!
Szerintem is a körszámot növelni kellene, időben meg rövidíteni. Egy penték-szombat vagy szombat-vasárnap-os hétvégi jó lenne, gyorsabb körváltásokkal... (ui.: néhéz 60 órán át ébren maradni :D:D) |
All times are GMT +1. The time now is 14:40. |