![]() |
Igen szar ügy hogy egy full kigyúrt klán ellen is van esélye egy normális éplistás,de nem túl gazdag klánnak gondolom ez nem tetszik:D
|
Quote:
Így is ki kell menni sokszor csuma üresre nem gondolod komolyan, hogy még elbontani se hagyod a támadót??? Bontson utánnad ha akar visszatámadni!!! |
Egyébként pedig mi lenne ha maga a kiléptetési ceremónia nem 1 körrel nőne hanem az is 24 kör lenne, mint az alsó szinten? Így lenne egységes a szabályozás és nem lenne akkor se kiskapu ha 3 körröl kell támadni vagy véletlen elcseszik a ráállást :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kitesznek 3 nagyorit. Én vagyok X klán összeadom a 3 ori pontjait és látom hogy célpont klán vagyok nekik, megnézem az orijainkat mindegyiken térkapu... Ergo 3 kör mulva rámjön 3 76% barakos ork és nekem 10 milliárdom sincs hogy feltöltsem magam... Mit is fogok tenni? :) Másrészről pedig ha az alsóbb szinteken 24 kör a szövi kilépés ugy lenne kompatibilis a szabályozás ha itt is annyi lenne. És akkor nincs min gondolkodni, hogy kit hogyan lehet kiléptetni menekülés céljából. |
Quote:
Javaslom, hogy Quote:
|
Quote:
Ne essünk már át aló túloldalára :rolleyes: |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 18:19. |