Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánba történő ki- és belépések módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3901)

Serg 11-13-2009 03:07

Igen szar ügy hogy egy full kigyúrt klán ellen is van esélye egy normális éplistás,de nem túl gazdag klánnak gondolom ez nem tetszik:D

monro 11-13-2009 03:10

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 229136)
Jók az ötletek és ki is egészíteném valamivel:a támadó és a támadott ne tudjon 2 körnél messzebb kerülni a csatáig akinek alacsonyabb pontja van az lesz alul,de 2 körre és akkor a megtámadott hátrányai (termelő épületek rosszabb morál kevés pénz a mostani seregárakhoz képest)nem lesznek annyira hátrányok sőt sikeresen visszatámadhat

Sztem nagyon álmos vagy Serg feküdj le :)
Így is ki kell menni sokszor csuma üresre nem gondolod komolyan, hogy még elbontani se hagyod a támadót??? Bontson utánnad ha akar visszatámadni!!!

monro 11-13-2009 03:13

Egyébként pedig mi lenne ha maga a kiléptetési ceremónia nem 1 körrel nőne hanem az is 24 kör lenne, mint az alsó szinten? Így lenne egységes a szabályozás és nem lenne akkor se kiskapu ha 3 körröl kell támadni vagy véletlen elcseszik a ráállást :)

Serg 11-13-2009 03:16

Quote:

Originally Posted by monro (Post 229139)
Sztem nagyon álmos vagy Serg feküdj le :)
Így is ki kell menni sokszor csuma üresre nem gondolod komolyan, hogy még elbontani se hagyod a támadót??? Bontson utánnad ha akar visszatámadni!!!

Gondold át jobban... és kettőnk közül te vagy az álomszuszi:D

Von 11-13-2009 03:16

Quote:

Originally Posted by monro (Post 229140)
Egyébként pedig mi lenne ha maga a kiléptetési ceremónia nem 1 körrel nőne hanem az is 24 kör lenne, mint az alsó szinten?

A 2 kör is elérné a kívánt hatást. A 24 kör mennyivel vinne akárkit is előrébb? Az a kérdés. :)

Remedy 11-13-2009 03:20

Quote:

Originally Posted by Von (Post 229142)
A 2 kör is elérné a kívánt hatást. A 24 kör mennyivel vinne akárkit is előrébb? Az a kérdés. :)

Plusz mar van egy 24 koros megkotes - addig nem lehet tamadoakciozni. :)

monro 11-13-2009 03:22

Quote:

Originally Posted by Von (Post 229142)

Vegyük pld a Biggun példáját...
Kitesznek 3 nagyorit. Én vagyok X klán összeadom a 3 ori pontjait és látom hogy célpont klán vagyok nekik, megnézem az orijainkat mindegyiken térkapu... Ergo 3 kör mulva rámjön 3 76% barakos ork és nekem 10 milliárdom sincs hogy feltöltsem magam... Mit is fogok tenni? :) Másrészről pedig ha az alsóbb szinteken 24 kör a szövi kilépés ugy lenne kompatibilis a szabályozás ha itt is annyi lenne. És akkor nincs min gondolkodni, hogy kit hogyan lehet kiléptetni menekülés céljából.

-Fegya- 11-13-2009 07:51

Quote:

A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 24 körre nő
A 24 körös szabályozás így semmit sem ér. A támadó, ha el akar távolodni, akkor bevesz más SZK-s orikat.

Javaslom, hogy
Quote:

Ha szövetségi támadás van folyamatban, akkor új tagot a támadás indításától kezdve 24 körig nem lehet a szövetségbe bevenni.
így szabályozzuk a belépést. Így tényleg nem tudna a támadó új tag bevételével eltávolodni.

monro 11-13-2009 08:03

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 229148)
A 24 körös szabályozás így semmit sem ér. A támadó, ha el akar távolodni, akkor bevesz más SZK-s orikat.

Javaslom, hogy
így szabályozzuk a belépést. Így tényleg nem tudna a támadó új tag bevételével eltávolodni.

Sztem meg sikeres támadásesetén adjuk vissza a föld 99%-át is és akkor lesz esélyük visszatámadni nagy foglalás esetén is :D

Ne essünk már át aló túloldalára :rolleyes:

-Fegya- 11-13-2009 08:09

Quote:

Originally Posted by monro (Post 229149)
Sztem meg sikeres támadásesetén adjuk vissza a föld 99%-át is és akkor lesz esélyük visszatámadni nagy foglalás esetén is :D

Ne essünk már át aló túloldalára :rolleyes:

Akkor viszont mi értelme a 24 körös szabályozásnak, ha nem szabályoz semmit?

All times are GMT +1. The time now is 18:19.