Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Windows7 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3888)

Hex 04-19-2010 21:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 248879)
Ez folyamatos, újraindítás nélküli bekapcsolt működést jelent? :eek:

nem. mazo nem vagyok. ha nem vagyok itthon, sleepelem a gépet, vagy kikapcsolom

Ati 04-19-2010 21:35

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 248885)
nem. mazo nem vagyok. ha nem vagyok itthon, sleepelem a gépet, vagy kikapcsolom

Engem a folyamatos működés érdekel. Mondjuk nem dől össze a világ, ha nem bír 2 hétnél többet, de 2 hetet azért illene kibírnia. Mármint a win7-nek. Xp nem bírt nálam annyit sose.

Xeper 04-20-2010 01:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 248886)
Engem a folyamatos működés érdekel. Mondjuk nem dől össze a világ, ha nem bír 2 hétnél többet, de 2 hetet azért illene kibírnia. Mármint a win7-nek. Xp nem bírt nálam annyit sose.

Nekem kibírt az XP kb 2 hetet egy notebookon, de azt úgy, hogy beállítottam letöltéseket, és hagytam dolgozni folyamatosan. Végül egy utazás alkalmával le kellett kapcsolnom :)

richardka 04-23-2010 10:12

én visszaálltam XP-re 2 gépen is, egyedül a laptopon maradt a 7-es a Vistánál jobb. Sajnos a 7-es hálózatkezelése egy katasztrófa

csak akkor látom a másik gép megosztását ha előtte a másik gépet megpingelem:D amúgy nem látom

Alg 04-23-2010 10:23

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 249335)
én visszaálltam XP-re 2 gépen is, egyedül a laptopon maradt a 7-es a Vistánál jobb. Sajnos a 7-es hálózatkezelése egy katasztrófa

csak akkor látom a másik gép megosztását ha előtte a másik gépet megpingelem:D amúgy nem látom

Nekem sikerült rendesen összerakni a hálózatot, megosztás is megy, igaz mindenhol Win7 van, XP-vel nem sikerült összebarátkoztatni, még látni sem hajlandó a gépet olyankor :D

Mod: a kolis WiFi-re viszont nem hajlandó csatlakozni, mondjuk az már Vistával sem mindig ment...

tdomo 04-23-2010 13:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 248886)

Nálunk több, mint egy hónapot ment egyfolytában úgy, hogy tomográfiás felvételeket dolgoztunk fel, majdnem teljes memória és videókártya felhasználás mellett. Akkor is csak az update-k miatt indítottuk újra.

Ati 04-23-2010 14:53

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 249360)
Nálunk több, mint egy hónapot ment egyfolytában úgy, hogy tomográfiás felvételeket dolgoztunk fel, majdnem teljes memória és videókártya felhasználás mellett. Akkor is csak az update-k miatt indítottuk újra.

Köszi, ez szimpatikusan hangzik.

Andrew 04-23-2010 19:53

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 249336)
Nekem sikerült rendesen összerakni a hálózatot, megosztás is megy, igaz mindenhol Win7 van, XP-vel nem sikerült összebarátkoztatni, még látni sem hajlandó a gépet olyankor :D

Mod: a kolis WiFi-re viszont nem hajlandó csatlakozni, mondjuk az már Vistával sem mindig ment...

Nálunk a kolis szobahálózat működik rendesen, mindenki elér mindenkit, tud másolni mindenki mindenhonnan, kivéve az XP-s, mert ő nem lát semmit, viszont tőle is lehet másolni és hozzá is másolni. A 2db 7, egy Vista és az XP van a hálózaton.
Nekem egyelőre bejön a 7 :)

Alg 04-24-2010 14:22

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 249388)
Nálunk a kolis szobahálózat működik rendesen, mindenki elér mindenkit, tud másolni mindenki mindenhonnan, kivéve az XP-s, mert ő nem lát semmit, viszont tőle is lehet másolni és hozzá is másolni. A 2db 7, egy Vista és az XP van a hálózaton.
Nekem egyelőre bejön a 7 :)

Szerintem a kolinál a hiba nem a Win7-ben van, eléggé meg van variálva a dolog, tanúsítványt kell telepíteni, jelszavazni, (amit már a Vista sem volt hajlandó megjegyezni...)

Nekem is bejön, főleg hogy minimális összegért megküldték az eredetit a Lenovo-tól :cool: (valami 4000 Ft volt)

Andrew 04-24-2010 14:38

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 249417)
Szerintem a kolinál a hiba nem a Win7-ben van, eléggé meg van variálva a dolog, tanúsítványt kell telepíteni, jelszavazni, (amit már a Vista sem volt hajlandó megjegyezni...)

Nekem is bejön, főleg hogy minimális összegért megküldték az eredetit a Lenovo-tól :cool: (valami 4000 Ft volt)

Egy szóval sem mondtam, hogy ott lenne a hiba :D Egyedül az XP-s géppel nem működik rendesen a hálózat, a többi látja egymást rendesen :)

All times are GMT +1. The time now is 03:42.