![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az igaz.
Arra is gondoltam, hogy lehetne egy olyan előnye, hogy 10%-ponttal több segítséget kap a szövetségesektől (pl. 50% helyett 60%-ot tud elhívni egyszerre). Ez már nem akkor előny. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De akkor, mint jó tanácsként megadtad, olvastam, most beszélek. Jó ötlet, hogy valamivel felakarod dobni ezt a személyiséget, mert jelenleg nem túl sok jóval kecsegtet. És lehet, ezzel is színesíteni a stratégát, de én ez esetben nem nagyon hiszek, a "sok kicsi sokra megy" dologban. Rálehet aggatni még plusz felesleges skilleket, de van értelme? |
Quote:
Arra gondolok, hogy amikor pl. szöviháborúban támadsz, akkor nem mindegy, hogy a többi szövidnél egy támadáshoz mekkora sereget kell bekészíteni. Ha az 50% helyett 60% egységet tud vinni vagy hívni, akkor máris kevesebb kell az adott egyésgből, ami pl. egy seregcserés szöviháborúben elég jó pénzkímélő eszköz tud lenni. De ugyanez igaz védelemnél is, amikor háborúban állsz, nem mindegy, hogy egy utsó pillanatos távol esetén mekkora segítséget tudsz behívni/küldeni. |
Quote:
|
Quote:
Csak ötletek próbálok gyűjteni, mert elég silánynak tűnik az alapverzióban ez a személyiség. Esetleg valami statisztika van arra vonatkozóan, hogy milyen a személyiségek eloszlása a játékban? |
All times are GMT +1. The time now is 10:11. |