![]() |
Mivel a visszahívás azért lenne, ha véletlen elírná valaki az árat, ha jól értettem.. mi lenne ha 500-1000 körönként egyszer lehetne visszahívni?..
nem hiszem hogy minden nap elüti az ember az árakat, ha meg nem tudja jó áron kitenni magára vessen..:) és ha 500-1000 körönként egyszer lehet ilyet az a klántámadásokat se befolyásolná, olyan jelentőssen.. Vagy esetleg, ha heti egy alkalomhoz ragaszkodunk, akkor ha vissza akarja kapni, mert elütötte az árát, vagy változott a piac, akkor visszahívhatja, de ugyanakkor jön vissza, mint eredetileg jönne vissza, csak most tuti visszajön.. Esetleg amit Tsobi írt, hogy utolsó 3 órában lehessen, csak visszahívni.. Több ötlet most nem ugrott be..:) |
gyorsan átfutottam csak, nagyon megszaporodtak a hozzászolások:DD
olyan ötlet volt már hogyha valaki felveszi ezt a szemit, akkor esetleg a nyersit mondjuk a helytarto kiteszi neki??, mondjuk heti 4x be tudja ezt állitani. Mert ha már kereskedő ugymond hogy tudjon biznyákolni a piacon, akkor ez tényleg egy könnyités példát irok:) gyüjtögettm a nyersit az egyik csopiba, szépen tollasodom, összegyülik 1-2-10 millio nyersi (a szám lényegtelen) éjjel jön vissza és bealszom, vagy ne adj isten áramszünet van, vagy mit tudom én, moziba megyek és tudom hogy visszjön ez a mennyiség akkor mondjuk ilyenkor elhasználom az egyik lehöséget |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Úgy látom, hogy az árváltozattással az egyetlen probléma, hogy a piacon olcsón megjelenést befolyásolni lehet vele esetlegesen. Bár ezt szerintem most ios meg lehet tenni: kirakom olcsón, és max 3 órán belül megjelenik.
Mindenesetre ezen szerintem elég egyszerűen túl lehet lépni: az ár csak akkor módosítható, ha még nem volt az adott áru hosszabbítva (hazaérkezés nélkül újabb 24 órára kinthagyva), a módosítással ugrik a hosszabbítás lehetősége, és egy viszonylag tág intervallumban kerül ki a piacra, akár 24 órán belül is valamikor, hogy teljesen kiszámíthatatlan legyen, vagyis tényleg csak eladásra legyen használva, ne arra, hogy majd jól kiszámolom mikor ér vissza, hogy aztán újra kitehessem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De akar lehet 3-6 is felolem, hogy legyen hasonlosag a kezzel kirakashoz... :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:51. |