Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Torrent (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3818)

Blacky 06-19-2010 11:38

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 256405)
Dark-Angel és Diablo meghivót tudnék küldeni valakinek, cserébe egy bithumenesért, nálam ez a kettő maradt ami még müködik.

Nekem nincs meghívóm, de tudnál felvilágosítást adni milyen a Dark és Diablo ???
Mert Engem a sorozatok érdekelnek az olyanok Mint a Star trek összes, Stargate: Universe , CAPRICA , Ezek vannak fennt ????:confused::confused:

vityu 06-19-2010 11:52

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256416)
Nekem nincs meghívóm, de tudnál felvilágosítást adni milyen a Dark és Diablo ???
Mert Engem a sorozatok érdekelnek az olyanok Mint a Star trek összes, Stargate: Universe , CAPRICA , Ezek vannak fennt ????:confused::confused:

Volt anno regisztrálásom a Bitgate-re. Ott csak sorozatok voltak. Lehet az kellene neked.

RRRrrr 06-19-2010 12:24

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256416)

Amiket írtál mind fent vannak. Caprica mondjuk nem sorozatként, csak egy teljes filmként, de nem ismerem, hogy annak minek is kéne lenni pontosan:)

Redback 06-19-2010 12:48

Ugyan kis oldal, de Z-tracker van 4 meghívóm. Aki gondolja, küldök Neki :)

Hex 06-19-2010 13:25

giga, bithorló, ncore, 1st kaput :(

bh-át annyira nem szeretem

Ati 06-19-2010 13:31

Mitől jobban ezek a meghívós szerverek, mint bármilyen más publikus szerver?

Andrew 06-19-2010 14:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256443)
Mitől jobban ezek a meghívós szerverek, mint bármilyen más publikus szerver?

Szerintem pszichológia... Ahova nehéz bekerülni, oda minél többen szeretnének bekerülni :D
Egyik ilyen nehezen bejutós oldalnak sem voltam a tagja, pedig megérné nekik, ahova Tsobitól kaptam meghívót, ott fél év alatt 6 terás feltöltést és 526-os arányt produkáltam :p

RRRrrr 06-19-2010 14:38

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 256446)
Szerintem pszichológia... Ahova nehéz bekerülni, oda minél többen szeretnének bekerülni :D
Egyik ilyen nehezen bejutós oldalnak sem voltam a tagja, pedig megérné nekik, ahova Tsobitól kaptam meghívót, ott fél év alatt 6 terás feltöltést és 526-os arányt produkáltam :p

Vagyis szeretnél bekerülni? :DD
Puplikus torrent oldallal még nem találkoztam, mondj egy címet, megnézem és aztán leírom mi a különbség;)

Andrew 06-19-2010 14:43

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 256447)
Puplikus torrent oldallal még nem találkoztam, mondj egy címet, megnézem és aztán leírom mi a különbség;)

Deathlord - ez is meghívós, csak annyi meghívót osztanak, mint a szemét :D
Attól eltekintve, hogy néha bekrepál egy napra a szerver, szerintem nem rossz :)

u.i.: publikus torrentoldalnak ott van a thepiratebay... onnan aztán bárki tölthet le :)

Ati 06-19-2010 14:46

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 256447)

Passz, én nem használok torrentet, de ami filmet vagy sorozatot le akarok tölteni, azt letöltöm mindenféle rituálé nélkül...

All times are GMT +1. The time now is 04:55.