Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos bejelentések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Szerverpark bővítés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=376)

bounce 04-20-2006 15:41

haliho!

Átmenetileg ki vagy tiltva a rendszerből. Még 12 körig nem fogsz tudni belépni, és országod sem fejlődik. Ez idő alatt azonban rendesen támadható vagy. Indoklás: Piaci információ kiadása tilos.

szerintetek akkor en most orok idokre ki vagyok tiltva?

CAD

Ati 04-20-2006 15:43

Quote:

Originally Posted by bounce
haliho!

Átmenetileg ki vagy tiltva a rendszerből. Még 12 körig nem fogsz tudni belépni, és országod sem fejlődik. Ez idő alatt azonban rendesen támadható vagy. Indoklás: Piaci információ kiadása tilos.

szerintetek akkor en most orok idokre ki vagyok tiltva?

CAD

Hódból nem, csak innen a fórumról, mert fórumszabályokat betartani úgy látszik luxus. :)

hulla 04-20-2006 15:44

akkor te meg jo helyzetben vagy, nekem a queosiäban az összes M-es orim eltünt:PP szegyentäblän sincsenek, de belepni se tok, es meg a keresö sem adja ki öket mint letezö orikat...:P de holnapra hätha ez megjavul:P

Cuyu 04-20-2006 15:48

Üdv! Sztem akkor én is ki leszek tiltva a hódítóból pár körre,saját ori info kiadása matt, de amúgy csak a többieknek akartam írni,hogy seregeket ne is akarjanak elindítani...nah,mind1, az én hibám..:(
AtI: ezt nézd meg,ilyet még nem láttam:
Fegyver 140 900 126.000 arany hazafele tart... ez remélem nem piaci info kiadás,mert nem mondtam meg,h melyik csopiban volt.... :)
de ez tetszik, megjegyzés: "hazafele tart..." :)

Ati 04-20-2006 15:50

Quote:

Originally Posted by hulla
akkor te meg jo helyzetben vagy, nekem a queosiäban az összes M-es orim eltünt:PP szegyentäblän sincsenek, de belepni se tok, es meg a keresö sem adja ki öket mint letezö orikat...:P de holnapra hätha ez megjavul:P

Nem jauvul meg, a szabályok világosan kimondják, hogy 4 darab országod lehet. Akinek ennél több van, az megy automatikusan kukába. Ez így van rendjén.

Ati 04-20-2006 15:52

Újabb leállás weben is, hamarosan jövünk vissza... :D

-Fegya- 04-20-2006 15:57

Szerintem, ha ez a topic a fontos bejelentésekről szól, akkor nem kéne megengedni, hogy szétoffolják. Legjobb lenne, ha ide csak Ati írhatna...

Senki 04-20-2006 16:00

Quote:

Originally Posted by Cuyu
de ez tetszik, megjegyzés: "hazafele tart..." :)

ilyet nem csak leálláskor lehet látni, de tény hogy így a legkönnyebb :D:D:D

Bubba 04-20-2006 16:01

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Szerintem, ha ez a topic a fontos bejelentésekről szól, akkor nem kéne megengedni, hogy szétoffolják. Legjobb lenne, ha ide csak Ati írhatna...

1etértek:)

Ati 04-20-2006 16:06

Nem árt, ha előkerülnek azok a dolgok, amik esetleg nekem nem tűnnek fel, de aki után takarítanom kell, azok természetesen a fórumról örökre ki lesznek tiltva, nem tudom miért gondolják egyesek, hogy poénból áll minden, én meg elmentem valahova épp nyaralni. :)

All times are GMT +1. The time now is 20:18.