Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Katmorál változás vari és toli akció hatására (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3741)

Andrew 08-26-2009 14:02

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 222326)
Egen. Csináljunk egy problémát hogy aztán megoldhassuk.

Mellesleg de jó lenne ha földelnek tolisként vagy varisként és csak nézhetnék ki a vipes orimból 24 órán keresztül, vagy amíg az ellen jónak látja. Ez nekem is kifejezetten tetszik. :D

Szerintem addig is ártózhatnád, csak a morálodra nem lenne hatással :) De Te tudod :D
Amúgy én aztán nem harcolok egyik oldal mellett sem, mert engem sosem fog érinteni, csak fölvázoltam egy opciót :)

Princ 08-26-2009 14:38

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 222342)
Szerintem addig is ártózhatnád, csak a morálodra nem lenne hatással :) De Te tudod :D
Amúgy én aztán nem harcolok egyik oldal mellett sem, mert engem sosem fog érinteni, csak fölvázoltam egy opciót :)

Nem azt írtad hogy feltétele lenne az ártózásnak a hadüzi? Mert akkor nem értem, mi előtt, ha a nélkül nem menne egyáltalán.

Amúgy halva született ötletet nekem sem szokásom pártolni. Csak dumálgatunk. :)

Andrew 08-26-2009 14:48

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 222349)
Nem azt írtad hogy feltétele lenne az ártózásnak a hadüzi? Mert akkor nem értem, mi előtt, ha a nélkül nem menne egyáltalán.

Amúgy halva született ötletet nekem sem szokásom pártolni. Csak dumálgatunk. :)

Jaaa, kicsit félreérthető, valóban :D
Szóval a téma lényege az volt, hogy ártózásért is járjon morálváltozás. Erre sokan azt mondták, hogy akkor mindenki össze-vissza ártózna, hogy felvigye a morálját. Ezért vetettem föl, hogy mi lenne akkor, ha csak azokért az ártókért járna morálváltozás, amiket olyan ellenfélen hajtasz végre, akivel hadüzeneted van. Illetve erre gondoltam :p
De jól mondod, ez már csak dumálgatás :)

Dus 08-26-2009 14:49

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 222349)
Nem azt írtad hogy feltétele lenne az ártózásnak a hadüzi? Mert akkor nem értem, mi előtt, ha a nélkül nem menne egyáltalán

Szerintem a topic címét kéne csak elolvasnod és máris tudnád, hogy mire vonatkozott. A topic címe nem az, hogy "lehessen ártó varázslatokat varázsolni", hanem az, hogy "Katmorál változás vari és toli akció hatására"...

:)

On:

Szerintem jó ötlet hadüzenethez kötni...így legalább ha beüt valaki sikeresen (hadüzi alatt, nem hadi beállítottsággal), akkor legalább a moráleséstől megkímélheted magad... :cool:

Princ 08-26-2009 15:23

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 222354)
Szerintem a topic címét kéne csak elolvasnod és máris tudnád, hogy mire vonatkozott. A topic címe nem az, hogy "lehessen ártó varázslatokat varázsolni", hanem az, hogy "Katmorál változás vari és toli akció hatására"...

ajjaj, a gömbözés is változtatná a morált? ;)
hadüzivel, természetesen :p

Dus 08-26-2009 15:43

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 222357)
ajjaj, a gömbözés is változtatná a morált? ;)
hadüzivel, természetesen :p

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 222323)
Ha az a probléma, hogy vaktában ártózna mindenki a morálért, csak mert megtehetik, akkor miért nem kötitek hadüzenethez, és máris megoldva a probléma :)

Gondoltam, ha már reagáltál erre, el is olvastad figyelmesen. ;)

Princ 08-26-2009 15:54

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 222359)
Gondoltam, ha már reagáltál erre, el is olvastad figyelmesen. ;)

Ha már ilyen gondoss vagy, fordíts figyelmet a maradék 3 ellenvetésre is, hadüzis strófával kapcsolatban. ;)

Padlócsempe 08-26-2009 16:32

Jelenleg szerintem teljesen jól működik a rendszer:

A katonáknak akkor növekedik (illetve nem csökken) a moráljuk, ha csatákat nyernek, ha tudnak hol inni, és otthon a család jól érzi magát.
Ha a varázslók és a tolvajok pusztítják más országát, azért nem hiszem, hogy jobb kedve lenne egy katonának :)

Off:
Az ártóvarázslattal támadók kiléte szerintem is ki lehetne írva.

vityu 08-26-2009 16:35

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 222364)
Jelenleg szerintem teljesen jól működik a rendszer:

A katonáknak akkor növekedik (illetve nem csökken) a moráljuk, ha csatákat nyernek, ha tudnak hol inni, és otthon a család jól érzi magát.
Ha a varázslók és a tolvajok pusztítják más országát, azért nem hiszem, hogy jobb kedve lenne egy katonának :)

Off:
Az ártóvarázslattal támadók kiléte szerintem is ki lehetne írva.

Te nem örültél, hogy a DVSC felkerült a bajnokok ligájának főtáblájára?
Pedig (gyanítom) nem vagy debreceni, nem fociztál velük, és még pénzt sem kapsz. (Persze én sem szeretném a változást, jó ez így, ahogy van.)

Padlócsempe 08-26-2009 16:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 222366)
Te nem örültél, hogy a DVSC felkerült a bajnokok ligájának főtáblájára?
Pedig (gyanítom) nem vagy debreceni, nem fociztál velük, és még pénzt sem kapsz. (Persze én sem szeretném a változást, jó ez így, ahogy van.)

És te örülnél, ha katona lennél, és hallanád, hogy a kormány milyen sokat lop, és milyen ügyesen varázsol (milliárdokat semmivé :))

All times are GMT +1. The time now is 03:55.