Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Win Vista (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=373)

Tsobi 05-10-2007 11:35

Quote:

Originally Posted by Kill (Post 95046)
Windows Media Player 11-em van+Windows Live Messenger 8.1 és nekem sem jelzi ki mit hallgatok...

Ugyanaz a Messenger nekem sem jelzi ki ,hiába állítom be ...
Volt idő,mikor vígan mutatta,már nem :(

Kill 05-10-2007 11:51

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 95048)
Ugyanaz a Messenger nekem sem jelzi ki ,hiába állítom be ...
Volt idő,mikor vígan mutatta,már nem :(

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Nekem sem

Bogár 05-10-2007 12:02

Quote:

Originally Posted by Kill (Post 95046)
Windows Media Player 11-em van+Windows Live Messenger 8.1 és nekem sem jelzi ki mit hallgatok...

én egy külön progit használok ehhez, a HyperIM-et. szerintem nagyon jó kis progi. jelzi a Windows Live Messengerben, a Yahoo! Messengerben, Google Talkban és a Skype-ban is, hogy mit hallgatsz a Winampben, a Windows Media Playerben és egyéb lejátszókban is.

ha érdekel, akkor a progi letölthető akár innen is.
ha gond van a beállításával, szívesen segítek.

igaz, Vista alatt még nem próbáltam...

BigPi 06-03-2007 20:50

Tudja -e valaki, hogy mit kell tenni ha régebbi játékokkal szereték játszani a Vistán?
Bár jelezék előfordulhat, hogy régebbi játékokat nem lehet majd telepíten , de nem gondoltam, hogy ennyit.

LordYsolt 06-03-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 100587)
Tudja -e valaki, hogy mit kell tenni ha régebbi játékokkal szereték játszani a Vistán?
Bár jelezék előfordulhat, hogy régebbi játékokat nem lehet majd telepíten , de nem gondoltam, hogy ennyit.

Ha nem mindenféleképpen azon akarod, akkor egyszerűbb ha két oprendszert telepítessz a gépedre. Nem hiszem h sok patch fog kijönni a régi játékokhoz h működjön Vistan

Csokibácsi 06-04-2007 18:14

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 100587)

Csak egy kérdés, mert komolyan érdekel.
Mi miatt használod a Vista-t, milyen plusszt ad, ami nélkül eddig nem volt teljes értékű az életed?

Ati 06-04-2007 18:20

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 100763)
Mi miatt használod a Vista-t, milyen plusszt ad, ami nélkül eddig nem volt teljes értékű az életed?

Melóhelyen el tudom képzelni, hogy lecserélik... Az alkalmazottak többé nem tudnak játszani. :D:D:D

Csokibácsi 06-04-2007 18:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 100767)
Melóhelyen el tudom képzelni, hogy lecserélik... Az alkalmazottak többé nem tudnak játszani. :D:D:D

Ajjajj, akkor játék nélkül is felére esik a termelékenység :P
De legalább többet dolgozik a rendszergazda :)

LordYsolt 06-04-2007 19:27

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 100763)

Esetleg a directX10, mert ha jól emlékszem akkor az zsigerből támogatja. Bár a videókártyák és még a játékok nem nagyon érték utol a directx 10, de a windows mindig is élharcos volt a változtatásokban. Meg az utána kiadott töméntelen javításban :rolleyes:

Csokibácsi 06-04-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by LordYsolt (Post 100787)
Esetleg a directX10, mert ha jól emlékszem akkor az zsigerből támogatja. Bár a videókártyák és még a játékok nem nagyon érték utol a directx 10, de a windows mindig is élharcos volt a változtatásokban. Meg az utána kiadott töméntelen javításban :rolleyes:

Na igen, a dx10 :) Az még csak úgy van szegény.
De tényleg kíváncsi vagyok a válaszra. Mi olyan vonzó benne, hogy képes az ember szopni miatta?

All times are GMT +1. The time now is 12:37.