![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Fradical: nem muszáj nekem hinned, de eléggé tapasztalatlanként én is az embert választottam kezdőként és eléggé beletanultam... Mindig elég volt a 20 % ház (még sok is).
Még az 1/A-ba is emberként kerültem fel és játszottam is ott néhányezer kört, amíg lehetett... |
Quote:
korán van még... ejnye bejnye:D ha tudok egy zöldel pótolom. de nem tudom:S ON: végülis egy tolis szövibe érdemes mert persze neki lehet menni annyiszor amennyiszer akarsz de te mész neki alád megy már keveset viszel ő mega ddig szedi a tekiket tőled:D -tapasztalat:D- |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
[quote=Phoenix;55761]könyvtár nélkül is tárolható, de az elején jó ha van egy kevés, mert csak olyan tekiket lophatsz, amik neked is vannak és minél több van neked annál többet hozol :)[/QUOTE
Amennyire visszaemléxem, ez így nem igaz... Ha jól tudom, akkor így helyes: "csak olyan tekiket lophatsz, amikből te is ÍRTÁL és neked is van"... |
na a tolis szövi megint más tészta :) MFként egyel még esetleg két félelfel el is tudnék bánni, de azért 4 toli kicsit sok ;) de 4vs4 ben azért sztem a hadisok nyernének, mert mindig levinni a készülit és folyamatosan mészire menni, de ez ember ellenfélnél sajna nem alkalmazható, bár valammit ellenük is ki lehetne találni :)[/quote]
én nem egy tolis szövire gondoltam hanem egy tolira aki szöviben van:D |
Quote:
Csak olyan tekercset lophatsz, amilyet már a Te országodbeli tudósok is megírtak. Az ellopott tekercsek típusának megoszlása megfelel annak az aránynak, ami a már birtokodban levő tekercsek között áll fenn. Figyeljetek már az idézésre, légyszi. |
All times are GMT +1. The time now is 20:19. |