Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hogy kezdjem? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=362)

Fradical 12-15-2006 11:20

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 55758)
Ide is jöhet a kisfröccs :D
mert a kis óriás hadis orim 3300pacija simán átgyalogol rajta annyiszor amíg meg nem unom :) és nem is tanyafree, hanem még túltermelésem is van :)

200 hekin van a 3300 csődör? ;)

lacqa 12-15-2006 11:21

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 55756)
Tehát teki mindenképp kell. Kell könyvtár ahhoz, hogy legyen teki (nem írnám :) ), vagy könyvtár nélkül is tárolható?

nem kell hozzá. ne legyen fullos a tekid ha nem tudod megvédeni, és akkor jut is marad is. 10-20% körül ha vagy, akkor kevésbbé fáj ha visznek belőle, (és kevesebbet is visznek), de az a 10-20% már adott esetben sokat ér.

Croissant 12-15-2006 11:21

Fradical: nem muszáj nekem hinned, de eléggé tapasztalatlanként én is az embert választottam kezdőként és eléggé beletanultam... Mindig elég volt a 20 % ház (még sok is).
Még az 1/A-ba is emberként kerültem fel és játszottam is ott néhányezer kört, amíg lehetett...

dreaman68 12-15-2006 11:21

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 55758)
Ide is jöhet a kisfröccs :D
mert a kis óriás hadis orim 3300pacija simán átgyalogol rajta annyiszor amíg meg nem unom :) és nem is tanyafree, hanem még túltermelésem is van :)

OFF:
korán van még... ejnye bejnye:D ha tudok egy zöldel pótolom. de nem tudom:S
ON:
végülis egy tolis szövibe érdemes mert persze neki lehet menni annyiszor amennyiszer akarsz de te mész neki alád megy már keveset viszel ő mega ddig szedi a tekiket tőled:D -tapasztalat:D-

Fradical 12-15-2006 11:24

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55765)
Fradical: nem muszáj nekem hinned, de eléggé tapasztalatlanként én is az embert választottam kezdőként és eléggé beletanultam... Mindig elég volt a 20 % ház (még sok is).
Még az 1/A-ba is emberként kerültem fel és játszottam is ott néhányezer kört, amíg lehetett...

Esetemben a 20% ház az ugye 40 lenne. Ha van sok tekim, akkor már helyben is vagyok...

Phoenix 12-15-2006 11:26

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 55762)
200 hekin van a 3300 csődör? ;)

jaja :) egész szépen aratják az ellenfelek aranykészletét ;)
Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 55766)
OFF:
korán van még... ejnye bejnye:D ha tudok egy zöldel pótolom. de nem tudom:S
ON:
végülis egy tolis szövibe érdemes mert persze neki lehet menni annyiszor amennyiszer akarsz de te mész neki alád megy már keveset viszel ő mega ddig szedi a tekiket tőled:D -tapasztalat:D-

na a tolis szövi megint más tészta :) MFként egyel még esetleg két félelfel el is tudnék bánni, de azért 4 toli kicsit sok ;) de 4vs4 ben azért sztem a hadisok nyernének, mert mindig levinni a készülit és folyamatosan mészire menni, de ez ember ellenfélnél sajna nem alkalmazható, bár valammit ellenük is ki lehetne találni :)

dreaman68 12-15-2006 11:27

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 55768)
Esetemben a 20% ház az ugye 40 lenne. Ha van sok tekim, akkor már helyben is vagyok...

ja de ehhez kell egy 20% feletti lakiteki:D

Croissant 12-15-2006 11:27

[quote=Phoenix;55761]könyvtár nélkül is tárolható, de az elején jó ha van egy kevés, mert csak olyan tekiket lophatsz, amik neked is vannak és minél több van neked annál többet hozol :)[/QUOTE

Amennyire visszaemléxem, ez így nem igaz...
Ha jól tudom, akkor így helyes: "csak olyan tekiket lophatsz, amikből te is ÍRTÁL és neked is van"...

dreaman68 12-15-2006 11:28

na a tolis szövi megint más tészta :) MFként egyel még esetleg két félelfel el is tudnék bánni, de azért 4 toli kicsit sok ;) de 4vs4 ben azért sztem a hadisok nyernének, mert mindig levinni a készülit és folyamatosan mészire menni, de ez ember ellenfélnél sajna nem alkalmazható, bár valammit ellenük is ki lehetne találni :)[/quote]

én nem egy tolis szövire gondoltam hanem egy tolira aki szöviben van:D

Valezius 12-15-2006 11:30

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55772)
Amennyire visszaemléxem, ez így nem igaz...
Ha jól tudom, akkor így helyes: "csak olyan tekiket lophatsz, amikből te is ÍRTÁL és neked is van"...

Na így van pontosan: ;)

Csak olyan tekercset lophatsz, amilyet már a Te országodbeli tudósok is megírtak. Az ellopott tekercsek típusának megoszlása megfelel annak az aránynak, ami a már birtokodban levő tekercsek között áll fenn.

Figyeljetek már az idézésre, légyszi.

All times are GMT +1. The time now is 20:19.