![]() |
"Beszéltél egy fáradt öregemberrel" küldetést vettem fel,és a "hogy"- "hoyg"-nak írva.
|
Az elrontott küldim után olvasgattam a naplót, és kétszer van benne. Egyrészt benne van, hogy visszavittem az iratot az öregnek, másrészt megoldatlan küldetésként is benne van fehérrel...
|
Szia Ati,
kérlek nézz rá a 29-es karaterre ha van időd, van egy tanulási lehetősége, ami szerintem nem lenne jogos. |
Quote:
A 14 szint az 14 tanulási lehetőség, plusz 5-10. szint +1+1, az 16. Vakbácsis küldetés +1, az 17. Szerintem jó, ha azt megcsináltad. |
Quote:
Köszönöm, hogy megnézted! |
Egy olyan kérdésem lenne elsőként, hogy azok tudnak valahogy a fórumra akik nem hódítóznak? Csak, mert azt írja, hogy nincs e-mail egyezés.
Addig is pár dolog by Vajling: 1, Zsiványoknál maximálni kéne az egy sátorban lévő zsiványok maximális létszámát, csak mert így egy idő után minden zsivány egy sátorba kerül. Jelenleg 100 zsivány 4 sátorba tömörül, amit már esélytelen megverni. A másik 15 sátor meg teljesen üres. Aki eddig megszerezte a szükséges küldi cuccokat tőlük az jól járt, de másnak így esélye sem lesz megszerezni egy ideig, mert benéz a sátorba és kb. azonnal meghal. 2, Mikor lesznek erősebb szörnyek? Kb. az elfeknél vagy a gorgoknál 2-3-szor. 3, Az elfek és a gorgok száma nagyon alacsony már, mivel nagy területen vannak és egyre többen ölik őket, ezért van olyan, hogy több tickni mozgáspontot elhasználva sem lehet találni egyet sem. Jelenleg a nagy szintű karaktereknek nincs semmi kihívás a játékban, csak az agyatlan tp gyűjtés. |
Quote:
lol *rövid* |
Én ránéznék Vajling karijára, hogy miért is nincs számára kihívás :rolleyes:
A zsiványossal egyáltalán nem értek egyet, tessék ott a kihívás... Az hogy kisebb karakterek nem bírnak el 25 zsivánnyal, az miért baj? Majd ha nagyobbak lesznek akkor elbírnak majd velük. Ha pedig számodra(Vajling számára) nincs kihívás, akkor minek játszik? :eek: |
Quote:
Anno én is mekkora kamu voltam, hogy 40k tp-t csináltam óránként. Itt a bizonyíték, hogy lehet 2-szer annyit is csinálni. Ja én adtam cheatet Vajling-nak is, biztos ezért halad így. |
Quote:
Valóban lehet hogy én vagyok a béna mert 100k tpét nem szedek egy óra altt, azért a 100 és a 40 között elég nagy különbség van. Na de ez már off... A lényeg hogy szerintem igenis vannak kihívások benne. Nekem pl a jelenlegi, hogy elérjem a 27est és használhassam az elfkardomat, utána, hogy legyen menedékem, aztán pedig a jó jellem elérése. Ha van cél akkor van kihívás is :) És akkor még megemlíteném a küldetéseket, persze lehet hogy azzal nem lépsz szintet fél nap alatt, de érdekesek, és egy-egy küldi megoldása is lehet egy kihívás. |
All times are GMT +1. The time now is 10:41. |