![]() |
ha a feje tetejére áll se fog meg sehogy se 3-4000es sereget ha kijön a védelem alól...
|
Quote:
Szerintem az a legfontosabb indulásnál, hogy csak annyi terület legyen beépítve, amennyi fel van töltve seregekkel. |
Quote:
Lehet hogy be tudnak verni, de visznek mondjuk 23 hekit... még így is 177 működő épületem lesz (nem 130), és pontilag ugyanott leszek... A lakosságot én is szeretem indulásként (jóval) 5000 felett tartani, és természetesen a lakáshelyzeti az első :) |
Fegya, Xeper:)
Én is általában a lakit nyomom meg, de Ti sem fujjátok fel az oritokat tisztán lakossággal. Csigusz javaslata alapján minimum 100-120 ház kell hogy legyen a 8000 lakoshoz. Azt mondja napi 800 kati, annak a kiképzését is kell felügyelni /fegyver, hely stb/. Ehez mivel megtermelni nem tudja, nincs hol, megkell venni a fegyvert. A pénzt amit erre fordit /mert gondolom a katikat kipiacolja és abból él/ valamivel , valahogy meg kell védeni. A piacra lépés is korlátozott. Nehogy azt gondolja Csigusz kolléga egy kezdő ennyit fog bibelődni az orival főleg hogy fogalma sincs az összefüggésekről. Értitek mit mondok?:) |
Békés, én értem! :)
Xeper, igazad van! De én nagyon útálom, ha beütnek... |
a napi 800kati mondjuk gyorsba az olyan 3500ember ez csopi függö:)
|
sztem kifejezetten jó, ha 200 heki alatt maxolhatod ki magad kezdéskor...
a foszti télleg rosszul esik. :( de ilyen a játék. :D előbb-utóbb csak kifejlődsz vhogy... |
amúgy lassú csopiban örvendhetsz, ha 200 nyilassal jössz ki a védelem alól. :) kicsit mókás, de túl lehet élni azt is.
|
Quote:
Egy kezdő országot viszont így gyorsabban lehet indítani, és csupán szerencse kérdése amúgyis hogy bevernek e az elején avagy sem (de valóban fájó hogy bekap az ember egy "mentő" ütést :) ) Békés: a nagy lakosságból való képzéshez a fegyvert a kezdéskor kapott katonák egy részének eladásából lehet szerezni..... láncreakciószerűen növekszik a leképzett katonák száma ;) Abban mondjuk igazad van hogy egy kezdő ezt még nem biztos hogy átlátja... de pl a kezdőknek szóló tipek közé bele lehetne venni hogy "használd bátran a piacot" -vagy valami ilyesmit :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:59. |