Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizenegyedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3541)

Dus 06-25-2009 11:24

Észrevétel:
Ha a hídra felmegyek, normális mp fogy, ha lejövök róla, akkor 1-el több...Gondolom nem véletlenül van így, de szerintem logikusabb lenne, ha akkor fogyna 1-el több mikor fölmegyek a hídra...Vagy legalább akkor IS. :)

Ildee 06-25-2009 11:46

Elf kard azonosításakor a kiírás még mindig nem jó. Kilóg a mondat, illetve nem lehet rendesen elolvasni :rolleyes:
A szintet is kiírta, hogy mikortól lehet használni, és az élettartamot is (hogy rendesen írta e azt nem tudom :D )

Ati 06-25-2009 11:47

Újabb tesztelendő: tanulási lista, piac stb... Most elő tudsz-e hozni olyat, hogy üres maradjon?

Köszi.

Dus 06-25-2009 11:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216864)
Újabb tesztelendő: tanulási lista, piac stb... Most elő tudsz-e hozni olyat, hogy üres maradjon?

Köszi.

NEM sikerült előhozni a problémát, kb 50-60 kísérletből! :)

Vagy a régi mező helyi menüjét sikerült behozni, és nem léptem arrébb, vagy arrébb léptem és vissza, vagy tökélesen bejött a lista...

Szerintem kipipálhatod. ;)

Ildee 06-25-2009 11:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216864)

Köszi.

Iskolánál gyors kattintásokkal sikerült előhozni h üres legyen.
Mostmár a piacnál is.

Ati 06-25-2009 11:53

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216863)
Elf kard azonosításakor a kiírás még mindig nem jó. Kilóg a mondat, illetve nem lehet rendesen elolvasni :rolleyes:
A szintet is kiírta, hogy mikortól lehet használni, és az élettartamot is (hogy rendesen írta e azt nem tudom :D )

Leírás szövegdoboza átméretezve. Nincs feltöltve, majd.

Dus 06-25-2009 11:54

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216867)
Mostmár a piacnál is.

Piszok gyors vagy akkor. :D
Nekem még mindig nem sikerült...

U.I.: Viszont lassabban töltődik be. Tehát, Ildi, ha nem vártál pár mp-t, akkor lasús net esetén lehet azér tnem töltődött be...

Ildee 06-25-2009 11:56

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216870)

U.I.: Viszont lassabban töltődik be. Tehát, Ildi, ha nem vártál pár mp-t, akkor lasús net esetén lehet azér tnem töltődött be...

Irtó gyorsan is kellett hozzá kattintgassak, de 10edjére előjött mindkét helyen :D

Ildee 06-25-2009 11:57

Quote:

Köszi a felvilágosítást Dus, de egy percet is vártam, és gyors netem van :D

Ati 06-25-2009 11:58

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216866)
NEM sikerült előhozni a problémát, kb 50-60 kísérletből! :)

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216867)
Mostmár a piacnál is.

Quote:

Köszi mindkettőtöknek.

Kettőtök között a net- és gépsebesség a különbség.

Betettem egy kis késleltetést, hogy gyors kattintgatások mellett is legyen ideje a flash-nek utolérnie az oldal kirajzolását, mielőtt kapja bele az adatokat. Azt hiszem, hogy ez most így egy elég jó kompromisszum. Akinek lassú a nete és a gépe, az ne kattintgasson olyan gyorsan. Ezzel a jelenség nagyrésze kiküszöbölve. Akinél még mindig megmarad, az kattint mégegyet, lassabban. Eleve nem értem hogy lehet ilyen tempóban kattintgatni, nekem már totál fáj a kezem tőle... :D

All times are GMT +1. The time now is 09:24.