![]() |
Észrevétel:
Ha a hídra felmegyek, normális mp fogy, ha lejövök róla, akkor 1-el több...Gondolom nem véletlenül van így, de szerintem logikusabb lenne, ha akkor fogyna 1-el több mikor fölmegyek a hídra...Vagy legalább akkor IS. :) |
Elf kard azonosításakor a kiírás még mindig nem jó. Kilóg a mondat, illetve nem lehet rendesen elolvasni :rolleyes:
A szintet is kiírta, hogy mikortól lehet használni, és az élettartamot is (hogy rendesen írta e azt nem tudom :D ) |
Újabb tesztelendő: tanulási lista, piac stb... Most elő tudsz-e hozni olyat, hogy üres maradjon?
Köszi. |
Quote:
Vagy a régi mező helyi menüjét sikerült behozni, és nem léptem arrébb, vagy arrébb léptem és vissza, vagy tökélesen bejött a lista... Szerintem kipipálhatod. ;) |
Quote:
Mostmár a piacnál is. |
Quote:
|
Quote:
Nekem még mindig nem sikerült... U.I.: Viszont lassabban töltődik be. Tehát, Ildi, ha nem vártál pár mp-t, akkor lasús net esetén lehet azér tnem töltődött be... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Kettőtök között a net- és gépsebesség a különbség. Betettem egy kis késleltetést, hogy gyors kattintgatások mellett is legyen ideje a flash-nek utolérnie az oldal kirajzolását, mielőtt kapja bele az adatokat. Azt hiszem, hogy ez most így egy elég jó kompromisszum. Akinek lassú a nete és a gépe, az ne kattintgasson olyan gyorsan. Ezzel a jelenség nagyrésze kiküszöbölve. Akinél még mindig megmarad, az kattint mégegyet, lassabban. Eleve nem értem hogy lehet ilyen tempóban kattintgatni, nekem már totál fáj a kezem tőle... :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:24. |