![]() |
Elárulod az országaid sorszámát? :D
(Ezt semmilyen szabály nem tiltja.) (Boccs Pool, hogy ismerkedős hsz-eket írkálok a topicodba.) |
Quote:
Nem vágom az ilyen dolgokat, ha itt közkincsé teszem az orijaim számát, az mennyire lesz akárkinek, főleg nekem jó :D:D:D Priviben szívesen, akárkinek, de azért boldog-boldogtalant nem szeretnék magamra uszítani :D:D Amúgy jó, hogy írtam erről a bunkóságról, épp ebben a pillanatban csinált meg valaki a játékban egy elég combos köcsögséget velünk... :D |
Quote:
Ha egy ork vagy, és egy védtelennek látszó gnómot akartál leverni... És akárhogy számoltad is , be kellett volna férned... De nem fértél be.. Akkor közlöm, hogy valóban én vagyok az a bunkó, aki miatt lepattantál a barátnőm orijáról. Az én országom óriás. ui: természetesen provátban kérném az országaid sorszámát, nyilvánvalóan én is privátban fogok rá válaszolni az én orijaim sorszámát megírva neked. :) |
Quote:
Ez egyébként sem köcsögség. Ez csak a támadó fél balszerencséje, adott esetben lúzersége :) |
mindkettő igaz:
balszerencse, hogy az én szövimbe kötöget bele lúzerség, hogy nem számolt utána az ország védelmét nagyban befolyásoló tényezőknek :D |
Quote:
Én egyébként bármikor megírom, hogy melyik az én orim, akár itt is De figy, ez a topic miért nem rólam szól? :D |
Quote:
|
Quote:
De ha már így felajánlottad, jöhet a listád az országok sorszámával! :D |
Quote:
Olyat kértél, amit sztem sokan tudnak... Pool (#160521) [4/N] FC Juventus (#181753) [2/B] Marseille (#194195) [1/A] A Hold és a Fény (#288509) [3/I] |
Látod? Én a 3/I-s oridról nem tudtam. Nekem 25% új információ volt benne. :)
(Igaz, elzéróztam magam I-ből egy jó ideje Y-ba, úgyhogy nem nagyon figyelem az ottani játékosokat... Amíg ott voltam, elf tudós voltam, és tolvajkodtam, ezért sokan szerettek...:D:D:D) |
All times are GMT +1. The time now is 02:57. |