Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Kinek mi a kedvenc filme? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3474)

Zsáni 05-18-2009 19:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211991)
Nem? Nekem úgy rémlett. Akkor valami egy... :D De mi? Nyelvet nem lehetett választani, azt tudom. De arról Pesten is leszokóban vannak. :( Végre egy jó dolog volt, hogy tudott az ember nyelvet gyakorolni, erre most már itt is csak egy-egy kiválasztott mozi adja eredetiben a filmeket, az összes többiben csak szinkronosan mennek. :(

Igen? Felénk leginkább feliratosan és igen mini angol tudásom ellenére is néhol felháborító a szinkron...

Ati 05-18-2009 19:53

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 211995)
Igen? Felénk leginkább feliratosan és igen mini angol tudásom ellenére is néhol felháborító a szinkron...

Jaja. Régen szinte minden moziban volt szinkronos és feliratos verzió is. Mostanság egy-egy kiválasztott mozi adja az eredetit, a többiben pedig csak magyarul van.

Én eredetiben szeretem nézni a filmeket (ha angolul vannak... :D), ezért ez a moziválasztást erősen korlátozza. :(

Ati 05-18-2009 19:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211998)
Jaja. Régen szinte minden moziban volt szinkronos és feliratos verzió is. Mostanság egy-egy kiválasztott mozi adja az eredetit, a többiben pedig csak magyarul van.

Én eredetiben szeretem nézni a filmeket (ha angolul vannak... :D), ezért ez a moziválasztást erősen korlátozza. :(

Itt van például premierfilm az Angyalok és Démonok. Palace mozikban egyedül a MOM parkban van eredeti nyelven, a másik 11 mozijukban csak magyarul.

Ildee 05-18-2009 19:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212000)
Itt van például premierfilm az Angyalok és Démonok. Palace mozikban egyedül a MOM parkban van eredeti nyelven, a másik 11 mozijukban csak magyarul.

Ne legyetek ilyen válogatósak a nagyvárosban nálunk csak 2 mozi van :(

J.Ati 05-18-2009 20:06

Quote:

Az ország nagyobb része beszéli a magyart,mint az angolt.
Ha eredeti nyelven nyomnák a filmeket,akkor kevesebb ember menne el megnézni.
Az olvasási vágyamat meg egy könyvön kiélem simán:)

Zsáni 05-18-2009 20:10

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 212003)
Ne legyetek ilyen válogatósak a nagyvárosban nálunk csak 2 mozi van :(

csak? :eek:
nálunk csak egy az is hébe-hóba működik és fél évvel ezelőtti filmeket játszik feliratosan :p
pedig állítólag megyeszékhely :confused:

Ati 05-18-2009 20:23

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 212012)
Az ország nagyobb része beszéli a magyart,mint az angolt.
Ha eredeti nyelven nyomnák a filmeket,akkor kevesebb ember menne el megnézni.
Az olvasási vágyamat meg egy könyvön kiélem simán:)

Ha már hiperszuper mozik, akkor szeretném kiélvezni. :) A magyar szinkronnal sajna elszúrják a hanghatásokat. :( Bár most látom, hogy van már sima szinkron, és digitális szinkron. Ez utóbbi mi lehet? Amikor nem rontják el? :)

Valezius 05-18-2009 20:52

Quote:

A sikergyanús filmek mindig szinkronnal mentek, a többi feliratosan. De most jut eszembemhogy az a szar Amikor megállt a föld is szinkronnal ment, úgyhogy lehet igazad van, és most több a szinkronos film, mint régebben. Bár annyit nem járok moziba, így eddig nem tűnt fel :)

Goldy 05-18-2009 20:57

Ati: 5 terem van ez is palace mozi :)
de pl itt a vérfarkasok lázadását nem is adták pedig szerettük volna megnézni :)

Itt nyári melegben hétvégén alig lézengenek az emberek :)

sutike31005 05-18-2009 21:02

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 212039)
Ati: 5 terem van ez is palace mozi :)
de pl itt a vérfarkasok lázadását nem is adták pedig szerettük volna megnézni :)

Itt nyári melegben hétvégén alig lézengenek az emberek :)

mostanaba rengetegszer jartam ugy, hogy csak mi voltunk bent 2-3 am egy gey filmen.. pedig azt hittem kaposvaron van péne az embereknek, ha mar nyitottak még egy "plázát" :P

azt nem tudja valaki, ha pl nem vesz senki a filmre jegyet akkor is el inditjak ? mert ugye elvileg barmeddig vehetsz jegyet a filmre nem?

All times are GMT +1. The time now is 04:50.