Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

vityu 06-23-2009 23:14

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 216687)
Nekem nem tudom... :)
De nem is ez számít, hanem hogy segítsük egymást.

Persze, én őket, ők engem! :) Én mindenkinek segítettem, nem is kicsit :)

Pali papa 06-23-2009 23:58

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 216689)
Persze, én őket, ők engem! :) Én mindenkinek segítettem, nem is kicsit :)

Én pedig most nagyon sok kezdőnek segítek... ;)
Komolyan, minden belső pártoskodás ellenére, amikor kell mindenki odateszi magát, én pl. tegnap szinte egész nap osztottam a fegyvert a reguláris századoknak, hogy este tudjanak ütni. Simán kiment 4000 Ft (cca. 100 Gold) a szocminből...
De megérte, még úgy is, hogy a kedvesem már délután 3-kor kiverte a hisztit...;)

vityu 06-24-2009 10:00

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 216691)
Én pedig most nagyon sok kezdőnek segítek... ;)
Komolyan, minden belső pártoskodás ellenére, amikor kell mindenki odateszi magát, én pl. tegnap szinte egész nap osztottam a fegyvert a reguláris századoknak, hogy este tudjanak ütni. Simán kiment 4000 Ft (cca. 100 Gold) a szocminből...
De megérte, még úgy is, hogy a kedvesem már délután 3-kor kiverte a hisztit...;)

Na látod, ezért nem csinálok én ilyesmit! ;) Fellépek, dolgozok, edzek, megnézem mi a parancs, ha kell várok az ütéssel, olvasok pár cikket, és csókolom :)

Von 07-10-2009 20:51

Tényleg világháború lesz, vagy csak én olvasok össze sok hülyeséget?
A britek elárulták volna amerikát ezzel a szerződéses tréningharccal?
Tényleg megtámadjuk az USA-t a saját partjainál?

Valaki mondjon már valamit, mert elég zavarosak a történések! :)

szamóka 07-10-2009 21:06

A lényeg, hogy spórolj fegyverre;) Ha nem megy, írj nekem. Van némi tartalékom.

Von 07-10-2009 21:10

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 218848)
A lényeg, hogy spórolj fegyverre;)

Ez elég beszédes volt :D
Van 8,6 goldom meg 31 hufom meg egy q5 fegyverem. Mennyit spóroljak? Egyáltalán mennyire viszi fel az ütőerőt a fegyver?

szamóka 07-10-2009 21:28

Fegyver nélküli szorzó: 0,5; amúgy meg 1+ (fegyver szint/5).
Ehun ni a "damage formula".

Von 07-10-2009 21:35

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 218853)
Fegyver nélküli szorzó: 0,5; amúgy meg 1+ (fegyver szint/5).
Ehun ni a "damage formula".

Köszi. És van valami trükk vagy technika amivel gyorsan növelhetem az ütőerőmet? Szerintem én is katona akarok lenni, mivel nincs több időm rá, de abban legalább gyorsan szeretnék fejlődni. De most kiszámoltam, csak max 40 az ütőerőm, ami elég gyík, mit ne mondjak.
Mindig magas a wellnessem, mindig trainelek, harcolok és healelek is, ezeken kívül lehet még valamit csinálni?

szamóka 07-10-2009 21:43

Ennyi pénzből relatíve sokáig tudsz naponta 5 Q1es fegyvert venni, ami megkétszerezi a napi sebzésedet. Esetleg kiköltözhetsz Indonéziába, ott a fizetésekhez képest olcsóbb a fegyver, és szintén lehet minden nap harcolni, hamar elérheted az ezredesi rangot.

Von 07-10-2009 21:46

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 218857)
Ennyi pénzből relatíve sokáig tudsz naponta 5 Q1es fegyvert venni, ami megkétszerezi a napi sebzésedet. Esetleg kiköltözhetsz Indonéziába, ott a fizetésekhez képest olcsóbb a fegyver, és szintén lehet minden nap harcolni, hamar elérheted az ezredesi rangot.

Igen, miután feltettem a kérdést és nézegettem a képletet, rájöttem, hogy érdemes minél sűrűbben q1es fegyóval harcolni, mivel az relatíve a legolcsóbb az ütőerőhöz képest, és úgy lehet gyorsan rangot lépni, mivel az viszi a leggyorsabban fel a szorzót.
Indonézia mennyivel lenne gyorsabb? nem szívesen költöznék el, de ha van szignifikáns különbség akkor lehet, hogy érdemes

All times are GMT +1. The time now is 11:27.