![]() |
Quote:
|
Quote:
Komolyan, minden belső pártoskodás ellenére, amikor kell mindenki odateszi magát, én pl. tegnap szinte egész nap osztottam a fegyvert a reguláris századoknak, hogy este tudjanak ütni. Simán kiment 4000 Ft (cca. 100 Gold) a szocminből... De megérte, még úgy is, hogy a kedvesem már délután 3-kor kiverte a hisztit...;) |
Quote:
|
Tényleg világháború lesz, vagy csak én olvasok össze sok hülyeséget?
A britek elárulták volna amerikát ezzel a szerződéses tréningharccal? Tényleg megtámadjuk az USA-t a saját partjainál? Valaki mondjon már valamit, mert elég zavarosak a történések! :) |
A lényeg, hogy spórolj fegyverre;) Ha nem megy, írj nekem. Van némi tartalékom.
|
Quote:
Van 8,6 goldom meg 31 hufom meg egy q5 fegyverem. Mennyit spóroljak? Egyáltalán mennyire viszi fel az ütőerőt a fegyver? |
Fegyver nélküli szorzó: 0,5; amúgy meg 1+ (fegyver szint/5).
Ehun ni a "damage formula". |
Quote:
Mindig magas a wellnessem, mindig trainelek, harcolok és healelek is, ezeken kívül lehet még valamit csinálni? |
Ennyi pénzből relatíve sokáig tudsz naponta 5 Q1es fegyvert venni, ami megkétszerezi a napi sebzésedet. Esetleg kiköltözhetsz Indonéziába, ott a fizetésekhez képest olcsóbb a fegyver, és szintén lehet minden nap harcolni, hamar elérheted az ezredesi rangot.
|
Quote:
Indonézia mennyivel lenne gyorsabb? nem szívesen költöznék el, de ha van szignifikáns különbség akkor lehet, hogy érdemes |
All times are GMT +1. The time now is 11:27. |