![]() |
Quote:
|
remélem jó helyre írom:D
Tegnap este előfordult nekem kb 3x,hogy nem jött elő a helyi menü,kereskedelmi posztnál,és ahol tanulni lehet.
egy másik az a falépítésnél volt,kíirta,hogy egy leendő épület (fal) alapjait látod itt(5%), ez így emlékezettből ,asszem ez volt. És közben toboroztam is.Dus mondta h kb 100 perc egymagam,és 10perc 9 segéddel. már kb 1.5 órája építettem,miközben még mindig ez volt kiírva.és amikor elhagytam az építőmenűt,akkor láttam h a fal már kész van. |
közben rájöttem,hogy kikell lépni,miközben toborzok és újra előhozni a helyi menüt,úgy már frissül..
|
Quote:
|
Quote:
|
Bármilyen menü, tehát a karakterlap és helyi menü is csak kattintásra frissül, Rider ;)
|
Hétvége...
A klánháborúkért úgy látom nem annyira lelkesedtek... :) No majd kialakul, hogy kell-e ilyen nekünk az éles játékra... Azért egy kicsit mégiscsak jó volna tesztelni, hátha lesz benne ilyen. :) Ezek után az egymás városának pusztítását erősen átgondolom, hogy kell-e. A banditák pusztítása mindenkép lesz, ezzel a jövő héten fogunk foglalkozni. Ez a modul már kész, úgyhogy hétfőn ez be fog kerülni. Ne érjen majd senkit meglepetésként. Ők bizony tömegesen lesznek, célszerű megkeresni és legyőzni őket mielőtt nagyobb csapatokba összeállnak. Ha már bejutottak a városba, akkor mielőbb kiűzni őket onnan, hogy minél kisebb legyen az okozott kár. De ez majd a jövőhét. Erre lehet készülni, MIKÖZBEN a klánháborúkat azért csak-csak egy kicsit tesztelni kéne. :) Köszi. |
Ati, szerintem klánháború közben az ellenfél barakkjában lévő egységeket is lehessen támadni :)
|
Quote:
|
Quote:
És akár kombinálni is lehetne. Tehát az egymás elleni harc alaposan befolyásolja, de alapból a mob ölés versen ylegyen, vagy hasonló :) Amúgy azért nincs most nagy csatázás, mert nincsenek olyna klánok mint élesben lesz. Pl ha 2 db klán, akikben 50-50 fő van (vagy karakter), azok ha harcban vannak, ott tényleg lesz harc, hisz percenként találkoznak az ellenségek klántagok :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:57. |