![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Dragon, bimmbimm és Burning karakterei elkészültek, privi ment a részletekkel és a belépési adatokkal.
A feladat: utolérni a többieket, és minden eddigi tesztfeladatot végigcsinálni. :) |
sziasztok:)
Zoli vagyok érdekelne a tesztelés dolog meglehetősen jónak tűnik a game. nem vagyok sértődős(DE TUDOM HOL LAKSZ!!!!):p |
Teszt
Helló
Sajnos mostanában igen sok a szabadidőm (napi 24 óra), úgyhogy szívesen segítenék a tesztelésben. Sértődős nem vagyok, csak az igazságtalanságot nem szeretem :D |
Új jelentkezők bevétele a klánháborúk tesztjének elindítása után. (Ma este, vagy holnap.) Aki jelentkezni akar, most tegye. :) Lehet később is, de ki tudja mikor lesz újabb karaktergyártás. :)
|
Taszi és Toto karakterei elkészültek, privi ment az elérhetőségekről és jelszavakról.
|
És hogy mi az újak feladata...
Továbbra is indulási egyensúly tesztelése az első néhány szintig (ők még nem kaptak tanulási kedvezményt), illetve beilleszkedés a meglévő klánokba. A mostani klántagok mennyiben tudnak segíteni, tanácsokkal, tapasztalati pontok gyűjtésében, akár háborúban védelemmel. |
Akkor most lehet Őket invitálni?? :)
Ha a listában a legelső klánba, vagy a legnagyobb klánvárossal és legfejlettebb klánvárossal rendelkező klánba szeretnél jelentkezni, ami ráadásul jó gazdag is, hála a sok-sok belépett karakternek, akkor a Királyi Gárda klánt válaszd :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:35. |