Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Melyik a legjobb szövifelállás? (már volt szó róla) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=342)

Synkel 04-08-2006 21:35

Quote:

Originally Posted by King
Témához visszatérve, elég érdekes lenne valóban az alacsony hekin történő pusztítás.
Mégis valamit ér, mert az 5/V-ben jelenleg 2500 a kő, ez meg elég durva azért, ha valakit kicsit rengetnek, vagy rombadöntenek. (még kis terület esetén is) :) :)

Igen, 2500-as kőnek már lehet visszatartó ereje, bár alacsony hekin nyilván az épületek is kisebbek, azért kerülnek jóval kevesebb nyersanyagba:D

Alba 04-10-2006 08:08

En azert monok meg jo szövifelállást ami meg brutalis is lehet.

2 elf 2 orias...
Utni nem fognak de nem is az a lenyeg.A 2 varis orias eros nagyon variban az elfek meg amiben csak akarnak.De lenyeg hogy nehez oket beutni.Viszont a varit felteszi kbarkire es a tolvajok felfedese varival kombinalva a 2 elf meg meg is lopja a csoportot...
A fenti csopikban mar kezd felertekoldni a törpe, igy az a szöv emlyik addig nem szerez par szazmillat, fontolja meg hogy 1 törpe lesz vki...

King 04-12-2006 07:20

Quote:

Originally Posted by Alba
A fenti csopikban mar kezd felertekoldni a törpe, igy az a szöv emlyik addig nem szerez par szazmillat, fontolja meg hogy 1 törpe lesz vki...

engem spec ilyen veszély nem fenyeget. 5milliárd tartalékkal már nem aggódok a nyers miatt. ez igy volt és igy is lesz.
jó szövibe vagyok szerencsére.

Xeper 04-12-2006 10:01

Quote:

Originally Posted by King
engem spec ilyen veszély nem fenyeget. 5milliárd tartalékkal már nem aggódok a nyers miatt. ez igy volt és igy is lesz.
jó szövibe vagyok szerencsére.

5MRD melyik csoportban?
A-ban kevés lesz :P

m1n0w 04-12-2006 14:17

én a minap azon gondolkoztam , hogy a jól megszokott ló/íj felállás helyett átkéne térni az elit ló megoldásra... sztetek ennek mennyi jövője van??? :) :)

Cyby_ 04-12-2006 15:13

Quote:

Originally Posted by m1n0w
én a minap azon gondolkoztam , hogy a jól megszokott ló/íj felállás helyett átkéne térni az elit ló megoldásra... sztetek ennek mennyi jövője van??? :) :)

szerény véleményem szerint semmi,mert könnyen befognak ütni íj+elit is de íj9paci meg főleg mert a paci 6üt és "az üt először aki nagyot üt és először":D

Láma 04-12-2006 15:14

remek felállás, igaz hogy egy sima hadis két sereggel üt, de azért jó lesz, érzem:)

Alba 04-13-2006 06:56

Aztan minek neked 5 milliard...Majd szepen odaadod nekem :D

Senki 04-15-2006 20:29

Quote:

Originally Posted by Alba
Aztan minek neked 5 milliard...Majd szepen odaadod nekem :D

Alba te huncut :D :D

Senki 04-15-2006 20:30

Quote:

Originally Posted by m1n0w

csak egyszer fogsz kimenni teljes sereggel :rolleyes: :D

All times are GMT +1. The time now is 10:29.