Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ötről a négyre, avagy a Feljutás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=335)

Grabi 05-05-2006 13:13

50% barakk, 10% toronnyal, amiben mind íjj. szal 40%-on elit/ló ahogyan akarod.

de ha egyedül vagy lehetsz bármilyen kiélezett egy közepes szövi bever. amit meg te írtál, hogy 1-2k vari azt a szövi hadisai röhögve lerengetik és ujjongva tapsikolnak h nemcsak védővarira használták a varikat :)

Cyby_ 05-05-2006 17:09

Sziasztok!Nekem 1 kérdésem lenne.Fel akarok lépni és a piacon van kint 1-2száz misim és azt olvastam h kint nem szabad hagyi mert elveszik....de én ugy akarom h bevásárlok tekiből és azt magamnál tartva lépek fel....ezt lehet-e.Vagy csak annyit lehet felvinni mint amennyi a max.százalék enged és csak pénzt lehet felvinni...???

Válaszokat előre is köszi

director 05-05-2006 17:33

Quote:

Originally Posted by DearCody
Én mikor először léptem 4-be akkor hadisként 7k elittel 2k íjjal mentem 400 hekin de levertek, mint a taknyot. Pont alattam volt egy erős szövi és nem volt menekvés. Gondolkodtam, h lebontok a varis alá, de mire megtettem volna már vitték a hekit :D Mire betámadtam a varist, akkora meg a 2 hadisuk agyonmészizett, aztán a vari lerengetett és letiportak a csopi legaljára. Nem tom miért csinálták, nem adtam rá okot. Aztán meg más okokból törölnöm kellett és kész. :(
Szóval erős hadisnak mennyivel érdemes lépni. SZVSZ 400 hekin 2k íjj, 10k ló v elit, meg 1-2k vari. Kíváncsi vok más véleményére is.

a vari nagyon kevés szerintem.. 3k a minimum szerintem, sereg nem kell ennyi, többször úgysem férsz be ennyitől..

Milán™ 05-05-2006 20:11

Quote:

Originally Posted by Cyby_
Sziasztok!Nekem 1 kérdésem lenne.Fel akarok lépni és a piacon van kint 1-2száz misim és azt olvastam h kint nem szabad hagyi mert elveszik....de én ugy akarom h bevásárlok tekiből és azt magamnál tartva lépek fel....ezt lehet-e.Vagy csak annyit lehet felvinni mint amennyi a max.százalék enged és csak pénzt lehet felvinni...???

Válaszokat előre is köszi

Korlátlan mennyiségben vihetsz fel tekit,pénzt,rúnát meg mindent kivéve az olyanokat amit a raktárban kell tárolni.:)

Cyby_ 05-05-2006 20:15

Quote:

Originally Posted by Milán™
Korlátlan mennyiségben vihetsz fel tekit,pénzt,rúnát meg mindent kivéve az olyanokat amit a raktárban kell tárolni.:)

Kösz szépen ennyi ezt akartam hallani:D

Milán™ 05-05-2006 20:15

na megy egységeket is csak annyit vihetsz fel amennyi elfér a barakokban,kocsmákban, templomokban

Cyby_ 05-05-2006 20:17

Quote:

na megy egységeket is csak annyit vihetsz fel amennyi elfér a barakokban,kocsmákban, templomokban

jaj azt olvaszam kiírásban..ez lesz az első szintlépésem!Köszi még1szer

director 05-06-2006 00:40

Quote:

nem egészen korlátlan mennyiségben, de ha kevesebb pénzed van, mint 4 milliárd, akkro nem lesz gond:)

Milán™ 05-06-2006 09:45

De pénzbe nincs határ hogy mennyid lehet

director 05-07-2006 00:01

Quote:

De pénzbe nincs határ hogy mennyid lehet

de van. 4294967295. ennyi:)

All times are GMT +1. The time now is 10:09.