![]() |
attol, hogy nem olyan keves az a toli, de nem is eleg ahhoz, hogy tolisokat lopjak :P
|
Hali!
Én is kezdö vagyok! Az elsö orimmal tudós elf vagyok, szöviben és vari! Eddig nekem nagyon bejött az elf, a fantomsereg miatt nem sokan mernek ütni, aki mégis azt kivédi a betoníj! Nemsokára szintlépés szerintetek váltsak át óriásra, ha vari akarok maradni, vagy maradhat az elf még a 4. szinten? És kb milyen mennyiségü varit, tolit, íjat javallanátok 4. szintre 400 heki környékén óriásnak/ elfnek? Köszke! |
Quote:
Amugy szerintem sokkal jobb az oriás mert az elfnek vari-tolinak kell lennie ahoz,hogy a varikat ne nyirják nála ki:) 25-30% templom azért nem árt ha van(persze lehet több is):DTorony 10-14%körül+22-26%barak:)A barakban elitek és így még nincs annyira éheztetve az ori most tudom mi jön bemásolnak egy 30%templom 14%torony 26%barakos orit:)De már gyorsan előre megirom,hogy nem lehet mindenböl annyi % kissé éheztetös orival nem:) |
Ha simán varis akarsz lenni ,akkor 30% meg afeletti templom, többi meg ahogy fér. Ha mellette seregezni is szeretnél, akkor 20-25% templom, és elit vagy íj-elit felállás. Óriás varissal 15% toronnyal, meg annyi barakkal amennyit csak ve tudsz szorítani éheztetés nélkül már elég védett vagy a seregek ellen is. Tolik ellen nyilván nem, de arra meg ott a szieszta. Éheztetni szerintem varis orit elég veszteséges, temérdek az egység, és rettenetes sokat esznek,
Ja igen, és állj át óriásra. Egyrészt jobban fér, másrészt lehangoló mikor 30k varidból egy sorozattal 6k-t leszednek, és ha reggel balhéba keveredsz, estére már a hadisok is beártóznak... |
Köszi a válaszokat!
Sikeres hódítást mindenkinek! Sziasztok! |
unalmas varis-oriás?:)
Sziasztok!
Varisnak mindenkép az oriás a legjobb. 5-ös 4-es szinteken kb. anyi vari kell mint amenyi az értéked és akkor te vagy a top. Toli anyi hogy a hadisok ne férjenek be tolikkal csak a tolis. Ja és a varikat lehet lopni is ha elég ügyes vagy meg egy két hadist is. Ij-torony és szövi támadásokkal terület szerzés illetve aktiv teljes kronika figyelés kitámadások reményébe (ez a kat morál miatt is kell). Mivel senki nem lát be az oridba ezért mehet az aktiv piacolás és nyugodtan ki tudsz termelni bármely szinten 40-50k bála gabonát illetve még többet a piacról. Ja és az unalmasság ellen ott vannak a többi orik illetve a szövieid akik szivesen háboruzgatnak/lopnak. 1-2 hetente egy jo kis szövi háboru egyböl izgalmasabbá teszi ezt az orit is:) |
Érdekes.
Mi az hoyg nem latnak? Elarulom hoyg egy tolvaj sokkal több infot megtud mint egy kristalygömb.Mindent lat es mivel orias vagy nezegetni is fog. |
Hát..azért én Mcload belekötnék néhány dologba :)
Az erteked 80%-nyi varazslo eppen eleg :) En mondjuk 55 templomot hasznalok 200 hekin, amibe 7700 varazslo fer el :) 5% kocsma es ijj elit felallasba nyomatom a dolgokat :) S hetente 1-2 szovihaboru teszi izgalmassa a dolgokat, nem a 1-2 heti :) |
Quote:
|
hát nem tom Toti de szerintem Mcload nem kezdőről beszélt ;) mer egy kezdő nem szokott szövi háborúzni:p ha meg már nem kezdő akkor nincs miről beszélni de szerintem az a legjobb ha van gömb és ép.lista stb. minden együtt:D
|
| All times are GMT +1. The time now is 17:51. |