![]() |
Quote:
|
Quote:
Ugyanakkor B-ben már kezd érződni az óriás hátránya pl a gnómmal szemben, de egész addig én is az óriásra szavazok. |
Hat azert a 2 es sokkal nehezebb mint a 3 mas.Es egyre tobb az olyan ori aki nem az A ra var hanem a 2000 körre hogy ujrazhasson...Magas hekin raeroen szemetkedhetnek....
A 3 Gbe meg egybol a topba kerulsz ha fellépsz a 4 bol... |
Quote:
|
Quote:
|
ÓRIÁSvNEM
Sziasztok fórumozók!
Nah ezzel az óriás fajjal én úgy vagyok, hogy nekem nem jött be az előző csoportban, mert a mi szövink egy másikkal háborúzott. És az egyik nagy varis volt, és ha lett volna varázslók meggyilkolása (asszem ez a neve amikor tolikkal varikat ölünk:P), akkor a varisukat kiüthettem volna 2-3 nap alatt (mert 5. csoportban volt neki vagy 10K:P), és varis nélkül kikaptunk volna. Ezért ezt igy nagyon megszivtuk. És ha itt nem óriással vagyok, akkor nyertünk volna. Nah szóval ez háborúban elég nagy hátrány, de különben jó faj az ÓRIÁS. De most már ELF-el vagyok, legalább nem látják a seregem nagyságát, ugyhogy ez nekem sokkal jobban megéri. |
jó persze, ahol te óriással akarsz varit ölni, ott nem a fajoddal van probléma...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:53. |