![]() |
Quote:
|
tudod Vityu mivel mobilnetem van ami lassú és nem is olyan megbízható ezért nem tudok kv előtti 1mp-es távolokat, tekikirakásokat, szóval amiért nem én vagyok a hibás, azért ne oltogass, és most már maradj csendben, mert télleg idegesítesz. teljesen eltértél az alap dologtól csak azért hogy tudjál mivel kötözködni.
|
Quote:
Elmondtam a véleményem. Te elmondtad a sajátod, ami éppen nem volt olyan, ami megállta volna a helyét. Többen is szóltunk erre, akkor folytattad, hogy mégis mi vagyunk a barmok. Hát akkor mégis én lehetek a rohadék... És gyere feljebb még vagy 80k-t és találkozhatunk! Bár nincs kedvem a bátor hajnali támadásaid miatt felkelni, de ha muszáj, megteszem. Quote:
Én csak annyit mondtam, hogy ne is várj a távolban sereget 20mp-cel kv előtt. Talán csak ha valaki biztosra megy, és 1-2 sereget küld, de azt engedéssel is foghatatlant. Ebben nem tudom mi a "faszkodás". Ne haragudj, ha megbillentettem a játéktudásodról magadnak alkotott képet. Nem akarok többet reagálni hozzászólásodra. Bocsi a sok-sok off-ért! |
Nagyon halkan jegyzem meg hogy legalább 5 óriásról tudok 1millio ponton illetve fentebb az 1 A ban ami a jelenlegi mezőnyben belevéve az szk orikat is kb 25-30 ország-nak a megközelítőleg 20%-a,tehát az össz fajok arányában a legharcosabb faj után a második(természetesen ez most csak a millio feletti országokra érvényes)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Viszont ha mégis megtörtént, jobb ha az ember nem veszi olyan vérkomolyan. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Szépen, tudatosan végigolvastam mindent és próbáltam megérteni. Jó, ez nem mindig sikerült és ezért próbáltam még1x elolvasni. :) Az, hogy miként jön a sértegetés az 1/A fajválasztáshoz, és stratégiához, nem vágom, de ez nem is lényeg. Az óriás jó faj, és bizony ti sok-sok orit nem láttatok, akik óriással mentek föl és a mai napig is 1M ponton ücsörögnek, csak SZK-n, ahogy Serg is mondta. Az 1/A-ban nem stratégia meg faj kell, hanem jó hátszél, föl lehet menni 1M pontra faj nélkül is, sőt egy hulla is simán fölmehet, ha jó klánba van. Semmi köze, sem a játékhoz, sem a stratégiához. :)
Éppen ez érvényes a törpére is, a mostani árak mellett annyira nem jó törpét választani, de ha beindul 1-2 klán és folyamatosan ütnek, más sem lesz a dipi hirdetésekben, mint hogy mindenki törpét keres a klánjába és fűt-fát ígér, csak jöjjön már egy végre. ;) |
Quote:
(Lehetoleg mnt-k nelkul...) :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:47. |