Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   M.a.g.u.s. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=32)

Davalon 03-07-2006 11:15

Ok, de a szintek adása nem a születésétől kezdődik, hanem amikor elkezd kalandozni:) Ok. legyen 4. szintű. Nos, ki is akar játszani? Te mesélsz, aztán vagyok én, és még kik?:)

Chris 03-07-2006 11:40

Tudtommal Enkidu, és Aúú jelezte még rajtad kívül ezen játék iránti érdeklődését :)
Remélem lesznek további jelentkezők...

Davalon 03-07-2006 11:45

Még minimum egy karakter jó lenne, és még akkor is okosan kell választani.

Davalon 03-07-2006 13:50

Így visszanézegetve Steve és Phoenix biztos játszana még, Phoenixet el is tudom érni, Steve-ről nem tok semmit. Lehet, hogy még tudok is embert szerezni, ha nagyon nem akarna összeállni a csapat.

Davalon 03-07-2006 13:52

Amúgy az jó, hogy a km eleve behatárolja nagyjából a játszható jellemeket, mert ha mondjuk egy kránit meglátna a paplovagom, üvöltve rontana neki az első pillanatban:D :D

Chris 03-07-2006 14:17

Quote:

Originally Posted by Davalon
Így visszanézegetve Steve és Phoenix biztos játszana még, Phoenixet el is tudom érni, Steve-ről nem tok semmit.

Bőven van idő, a kezdésig még beeshetnek páran a fórumra :)

Quote:

Originally Posted by Davalon
ha mondjuk egy kránit meglátna a paplovagom, üvöltve rontana neki az első pillanatban

Nem semmi kis kaland lenne, ha a karakterek az első adandó alkalommal legyilkolnák egymást... :eek: :D

Enkidu 03-07-2006 17:28

Quote:

Originally Posted by Chris
Eddig három játékos van... toborozni kellene... :D [/font]

Nem kell olyan nagyon sok kari... vagy olyan a kaland? :)
Nekem jó a 4. szint, de az 1. is. Egyébként hozzám közelebb áll az alacsony szinten való ügyeskedés és óvatoskodás, mint a "magas szintű gyenge ellenfeleket elsöpörjük, nekünk nagyvad kell" hangulat. Persze a varázshasználat magasabb szinten jön ki jól. :) De még így is a 4.-6. szint körül a legjobb a játék szerintem.

Chris 03-07-2006 17:43

Quote:

Originally Posted by Enkidu
Nem kell olyan nagyon sok kari...

Nagyon sok tényleg nem kell, de a három határozottan nem elég, egy vagy két ember még elférne, de ha nem lesz az sem a világvége :)

Quote:

Originally Posted by Enkidu
Nekem jó a 4. szint, de az 1. is.

:) Egyelőre 4. szintre gondolok, de hétvégén több időm lesz a kalanddal foglalkozni, utána majd többet tudok "mondani".

Enkidu 03-07-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by Chris
Nem semmi kis kaland lenne, ha a karakterek az első adandó alkalommal legyilkolnák egymást... :eek: :D

Én meg kirablom a hullákat... ^^

aúú 03-08-2006 06:09

Nah, elvállaltam a spec karaktert...:)
Tök izgi lesz szerintem, mert harcos/tolvaj/pap/paplovag/varázsló/boszorkánymester/tűzvarázsló...:D
Kíváncsi vagyok nagyon ki mivel fog jönni majd...:)

Hajrá Chris, hajrá Chris! :)
A púplovagok, meg a 2. törvénykönyv itt van nálam, szóval az itt lesz ha kell!

All times are GMT +1. The time now is 08:40.