![]() |
Ok, de a szintek adása nem a születésétől kezdődik, hanem amikor elkezd kalandozni:) Ok. legyen 4. szintű. Nos, ki is akar játszani? Te mesélsz, aztán vagyok én, és még kik?:)
|
Tudtommal Enkidu, és Aúú jelezte még rajtad kívül ezen játék iránti érdeklődését :)
Remélem lesznek további jelentkezők... |
Még minimum egy karakter jó lenne, és még akkor is okosan kell választani.
|
Így visszanézegetve Steve és Phoenix biztos játszana még, Phoenixet el is tudom érni, Steve-ről nem tok semmit. Lehet, hogy még tudok is embert szerezni, ha nagyon nem akarna összeállni a csapat.
|
Amúgy az jó, hogy a km eleve behatárolja nagyjából a játszható jellemeket, mert ha mondjuk egy kránit meglátna a paplovagom, üvöltve rontana neki az első pillanatban:D :D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nekem jó a 4. szint, de az 1. is. Egyébként hozzám közelebb áll az alacsony szinten való ügyeskedés és óvatoskodás, mint a "magas szintű gyenge ellenfeleket elsöpörjük, nekünk nagyvad kell" hangulat. Persze a varázshasználat magasabb szinten jön ki jól. :) De még így is a 4.-6. szint körül a legjobb a játék szerintem. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Nah, elvállaltam a spec karaktert...:)
Tök izgi lesz szerintem, mert harcos/tolvaj/pap/paplovag/varázsló/boszorkánymester/tűzvarázsló...:D Kíváncsi vagyok nagyon ki mivel fog jönni majd...:) Hajrá Chris, hajrá Chris! :) A púplovagok, meg a 2. törvénykönyv itt van nálam, szóval az itt lesz ha kell! |
All times are GMT +1. The time now is 08:40. |