Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Szeptember 1. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3152)

Dragi 09-01-2008 20:37

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 189131)
attól függ milyen szempontból nézed... a papír a lényeg manapság, és egy gimis érettségi többet ér sajnos, mint egy szakközepes... nem értek vele egyet, de ez van

De ez egy baromság! Mármint nem az amit írsz hanem hogy egy gimis papír erősebb, ha gimisként megyek át egy másik suliba ott elszúrok még 2 évet hogy tanuljak még valami szakmát szakközépbe megy ugye bele van nyomva a 4 évbe szal ez így nagyon butákosan van kitalálva

Cyby_ 09-01-2008 20:39

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 189143)
Mi a témád?

Műszaki menedzser ipari és vállalkozói szakirány!:)

tudom ajánlani Debrecenbe erre ne gyertek mert hát nah sokkal többet nem fogtok tudni :)Miskolcon itt már meg amásik véglet h nyirják az embereket,szal ez olyan szak h vagy laza vagy meghalsz,de a másik h nem igazán jo semmire se!:)De amit megtudtam,h közgázd szeretem!:)igy majd eccer lesz vmi levelezös szitu belöle :)

Andrew 09-01-2008 20:40

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 189146)
Műszaki menedzser ipari és vállalkozói szakirány!:)

tudom ajánlani Debrecenbe erre ne gyertek mert hát nah sokkal többet nem fogtok tudni :)Miskolcon itt már meg amásik véglet h nyirják az embereket,szal ez olyan szak h vagy laza vagy meghalsz,de a másik h nem igazán jo semmire se!:)De amit megtudtam,h közgázd szeretem!:)igy majd eccer lesz vmi levelezös szitu belöle :)

Engem nem kell félteni, én Szegedre megyek az orvosira :D:D

vityu 09-01-2008 20:53

Felvettem tegnap a tárgyaimat, és elég mókás, hogy az ökológia tanszélen tanít vagy 20tanár, és azok se tudták megoldani, hogy ne egyszerre legyenek az órák :eek: Hétfő reggel egyszerre két ökológiás, ugyanez kedden. Na de nekem is alig van órám. de nem bánom. Majd lesz idő írogatni a szakdolgozatot.:cool:

Debilke 09-01-2008 21:02

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 189145)
De ez egy baromság! Mármint nem az amit írsz hanem hogy egy gimis papír erősebb, ha gimisként megyek át egy másik suliba ott elszúrok még 2 évet hogy tanuljak még valami szakmát szakközépbe megy ugye bele van nyomva a 4 évbe szal ez így nagyon butákosan van kitalálva

Azért gondolják úgy, mert a szakközépben a szaktantárgyak mellett kevesebb idő jut arra, amire a gimiben, pl, matek, magyar, földrajz, történelem... de ettől függetlenül én is hülyeségnek tartom...nem hiszem, hogy az egyik kevésbé értékes, mint a másik.

lucku 09-01-2008 21:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 189151)
Felvettem tegnap a tárgyaimat, és elég mókás, hogy az ökológia tanszélen tanít vagy 20tanár, és azok se tudták megoldani, hogy ne egyszerre legyenek az órák :eek: Hétfő reggel egyszerre két ökológiás, ugyanez kedden. Na de nekem is alig van órám. de nem bánom. Majd lesz idő írogatni a szakdolgozatot.:cool:

Ezek a mocskos ütközések.... :cool:

vityu 09-01-2008 21:21

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 189156)
Ezek a mocskos ütközések.... :cool:

Az előző félévben is volt 2 ütközésem, és egyikkel sem akartam kivételezni, így egyikre se jártam be. :D:cool:

lucku 09-01-2008 21:24

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 189157)
Az előző félévben is volt 2 ütközésem, és egyikkel sem akartam kivételezni, így egyikre se jártam be. :D:cool:

Küldtem volna ilyen megjegyzést: Hogy ez a hozzászólás nagyon tetszett. De sajan nem tom hogy kell. Aki tudja elárulhatná:)

Tsobi 09-02-2008 02:19

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 189158)
Küldtem volna ilyen megjegyzést: Hogy ez a hozzászólás nagyon tetszett. De sajan nem tom hogy kell. Aki tudja elárulhatná:)

Ha eléred a 100 hozzászólást,akkor értékelheted az egyes beírásokat az oldal alján levő kis kezecskékkel.

Grabi 09-02-2008 03:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 189112)
Szerintem ez butaság. Teljesen mindegy, hogy hogy tanítanak. Teljesen meg lehet egyedül is tanulni olyan tárgyakat, amihez egy kis érzéked is van. Még csak meg se kell erőltetni magad. Manapság 1 jól sikerült érettségi, (a többi lehet 2es is) és benn vagy az egyetemek nagytöbbségén, olyan szakon, ahol csak akarod. (A 144 pontos rendszerben egy 90%os biosz érettségivel felvettek. A többit meg se kérdezték milyen volt.)

ezt miből gondolod? szerencséd volt, mert a biosz nem slágerszak. aki slágerszakokra szeretne menni az tanuljon, ne higgyétek ezt el!
ezek szerint együtt érettségiztünk. nekem egy felsőfokúval és egy 90%-os emelttel lett meg 1 ponttal az általam választott szak. ha kicsit is elrontok vmit mehettem volna kisebb presztízsű egyetemre

All times are GMT +1. The time now is 17:12.