![]() |
Quote:
|
Quote:
tudom ajánlani Debrecenbe erre ne gyertek mert hát nah sokkal többet nem fogtok tudni :)Miskolcon itt már meg amásik véglet h nyirják az embereket,szal ez olyan szak h vagy laza vagy meghalsz,de a másik h nem igazán jo semmire se!:)De amit megtudtam,h közgázd szeretem!:)igy majd eccer lesz vmi levelezös szitu belöle :) |
Quote:
|
Felvettem tegnap a tárgyaimat, és elég mókás, hogy az ökológia tanszélen tanít vagy 20tanár, és azok se tudták megoldani, hogy ne egyszerre legyenek az órák :eek: Hétfő reggel egyszerre két ökológiás, ugyanez kedden. Na de nekem is alig van órám. de nem bánom. Majd lesz idő írogatni a szakdolgozatot.:cool:
|
Quote:
Azért gondolják úgy, mert a szakközépben a szaktantárgyak mellett kevesebb idő jut arra, amire a gimiben, pl, matek, magyar, földrajz, történelem... de ettől függetlenül én is hülyeségnek tartom...nem hiszem, hogy az egyik kevésbé értékes, mint a másik. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ezt miből gondolod? szerencséd volt, mert a biosz nem slágerszak. aki slágerszakokra szeretne menni az tanuljon, ne higgyétek ezt el! ezek szerint együtt érettségiztünk. nekem egy felsőfokúval és egy 90%-os emelttel lett meg 1 ponttal az általam választott szak. ha kicsit is elrontok vmit mehettem volna kisebb presztízsű egyetemre |
All times are GMT +1. The time now is 17:12. |