Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   CABAL Online (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3032)

Druida 09-30-2008 21:42

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192268)
persze hogy rá. ha ott nem lehet, akkor gáz van. :S

hát akkor gáz bizony. na mindegy elindítotunk egy letöltést más oldalról, remélem sikerülni fog :( mennyit kell szenvedni hihhetetlen :D

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 22:06

azt nem értem, hogy nálam midnig minden elsőre sikerül Cabal-ban... Erre msot sorra jöttök, hogy nálatok nem megy :(:(:(:(

Pedig már úgy kalandoznék veletek, végre lennének Hódos ismerősök! :) Úgyhogy azon leszek, hogy mindenkinél rendesen induljon el a játék végre!

Az lesz, hogy feltöltöm a saját müködő verziómat a netre (pl torrentre) és ti leszeditek. Szerintem így a legegyszerűbb.

Burning 10-01-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192275)
azt nem értem, hogy nálam midnig minden elsőre sikerül Cabal-ban... Erre msot sorra jöttök, hogy nálatok nem megy :(:(:(:(

Pedig már úgy kalandoznék veletek, végre lennének Hódos ismerősök! :) Úgyhogy azon leszek, hogy mindenkinél rendesen induljon el a játék végre!

Az lesz, hogy feltöltöm a saját müködő verziómat a netre (pl torrentre) és ti leszeditek. Szerintem így a legegyszerűbb.

na én erre várok már csak, mert semmi más nem jött be:o

Druida 10-01-2008 16:39

Gee, nekünk sikerült leszedni, felrakni, már csak az a kérdés hogy a webalon hol kell csinálni a karit? :D

Burning 10-01-2008 16:49

nekem elindul a játék aztán kilép...legalábbis én erre következtetek, mert eltűnik az ablak:S

[HTPA]GeeForce 10-01-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192311)
Gee, nekünk sikerült leszedni, felrakni, már csak az a kérdés hogy a webalon hol kell csinálni a karit? :D

helyes, mindjárt segítek, csak most épp nagyon ölnek :D (Cabalozok éppen és csata van.:D)

[HTPA]GeeForce 10-01-2008 17:06

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 192314)
nekem elindul a játék aztán kilép...legalábbis én erre következtetek, mert eltűnik az ablak:S

:( Ilyennel még nem találkoztam, valami blokkolja, de fogalmam sincs, hgyo micsoda. :(

Druida 10-01-2008 17:53

na elmondom mi a baj. regiztem a honlapon. elindítottam a játékot, beírtam a felhasználónevet, jelszót, és elkezdett tölteni. namost mikor végigment a csík akkor kiírta hogy connection failure. tűzfalak ki lettek kapcsolva, úgy se működött. Gee mit tegyek? nem tudnál feljönni msnre elmondani? :p

[HTPA]GeeForce 10-01-2008 18:09

GVG van, utána megyek, és segítek. (Guild Versus Guild, magyarul klánháború van)

Burning 10-01-2008 20:35

Gee, ez a játék rajtad kívül másnál is megy?:D

All times are GMT +1. The time now is 20:49.