![]() |
Quote:
|
Egy másik témában felmerült, hogy ha átmész egy másik gépre, akkor ott a pontlistában nem ugyanaz a szabadság-beállítás van, mint az előző gépen. Ez nem hiba.
Annak érdekében, hogy ez a funkció mindenki számára elérhető legyen, VIP tagságtól függetlenül, a beállítást nem mi tároljuk, hanem a Te géped. Ha átmész egy másik gépre, annak ismét meg kell mondani, hogy mit szeretnél ott látni, ezután már az is tudni fogja. |
Quote:
Ha utána fedezel, akkor a fedezési arány és a kedvezményes heki között megszűnik az "egyszerű" átváltás. De persze ehez tudni kéne, hogyan is voltak eltárolva az eddigi csaták-felfedezések. |
Quote:
|
Quote:
De piszok mód zavaró, van akinek van és van akinek nincs. Van aki már lassan két napja élvezi ezt a fajta kedves kis meglepit, van akinek meg nem kell és ez a nem fair része a dolognak. Ne értsen félre senki, én naon szeretném, ha ez a kódos meglepicsomag eltünne :o Ha pedig nem lehetséges akkor legyen fair a dolog és pöttyögjön mindenki... |
Quote:
Az 1% nem hasraütésszerű szám, az 1/A-ban például az országok 1%-ánál szükséges a kódbeírás. Nézhetek más csoportot is, de azt gondolom, hogy az 1/A a legaktívabb ilyen szempontból, úgyhog ytalán ez a legmérvadóbb. Aszondja: 5/V: 0% 5/W: 0,1% 4/L: 0,2% 3/G: 0,3% 2/B: 0,4% Látszik, hogy feljebb egyre több országot érint, és az 1/A-ban ez az arány eléri a minden századik országot is, amire jut 99, akinek ezzel nem kell foglalkoznia, mivel a játékszokásai ezt nem indokolják. Ezt egy nagyon minimális aránynak érzem azért cserébe, hogy mindenki megnyugodhasson, és abban a tudatban alhasson, hogy az ellenfélnek is fel kell kelnie, ha távolozni akar, nem fogja ezt álmában automatizálni. |
Quote:
nem hiszem hogy annyira kikészit,hogy a körváltás elötti 20percben vmikor bepötyögj egy kódot... Ráadásul a szürőrendszer sincs sztem túlkalibrálva. Nem 1x fordult elő az elmúlt napokban, hogy ugyanabban a sec-ben löttem el a távolt, és még mindig nem kell pötyögnöm... Ráadásul gondolom ez megszünik egy időután, ha kevésbé leszel gyanús... (remélem nem tévedek) Szóval sztem probálj rájönni, hogy miért kaptad az ajándékot, és ne akarj másokat is szivatni. Ellenkező esetben én is kérvényezem, hogyha nekem bekopik a teki tartalék, akkor mindenkinek kopjon be, mert milyen már,hogy csak én szívok:p |
Ati aki ezt megkapja annál meg is megmarad? vagy felülvizsgálja a rendszer???
|
Quote:
Aki ezt "büntetésként" fogja fel, az fogja fel inkább jutalomként: azt jelenti, hogy jól végezte a dolgát az utóbbi időben, mint ügyeletes, itt az ideje, hogy a klánból valaki más is átvegye az ügyeletesi feladatot. :D |
Sutir a szövim és a melóhelyéről is tud netezni!
Arról nem tehet,hogy ő a legaktívabb a szövinkben,de hogy ezért megbüntetni:eek: A fórumra nem tud írogatni egy "gép"...(gondolom)! Amikor itt van és távolozik,akkor ír fórumra,gömböl,lop stb. ezt mind nem teszi egy gép.Én nem géppel beszélgetek;) És,hogy az gyanus,hogy tud nézni 10 távolt és a maradék 14-ben meg dolgozik,alszik.. Valszeg régebben azért váltott vipre ,mert nem akart számokat írogatni:) 14.-én 10 távolt tudott csak csinálni Sutir:) |
All times are GMT +1. The time now is 22:53. |