![]() |
Tegnap volt KISS koncert a SportArénában. Eleve úgy álltam a dologhoz, hogy kiöregedett, defektes rockerek, akik évtizedek óta kifestett arccal és idióta szerelésben erőltetik magukat a közönség felé, ehhez képest nagy volt a meglepetés, mikor láttam, hogy az emberek megőrülnek értük. :)
A színpadi fény- és pirotechnika elképesztő hatást gyakorolt időnként és még a zenéjük sem volt rossz. Alapjában véve az összhatás feledtetni tudta a kényszeres gitártörés és a régmúlt időket idéző higanymozgás okozta negatív sokkot, így bátran tudom ajánlani a jövőben mindenkinek Őket. :) |
Tegnap voltunk Romantikus Erőszak koncerten :)
Kicsit későn szólok, de aki tud időt utazni jöjjön el :D http://www.barikad.hu/sites/barikad....akat_web_0.jpg Még valami. ping pongban elvertem Tsobit :D |
Quote:
Egyébként a koncert fergetegesre sikerült, azóta is az Ő zenéjök megy nálam, nem tudok elszakadni :) |
Quote:
|
Quote:
|
2010 július 17 Csókakő Kárpátia koncert!
|
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Örömmel értesítem, hogy Ön is azon 300 szerencsés egyike, aki részt vehet a TANKCSAPDA koncertjén. A koncert helyszíne: PÁRIZSI NAGYÁRUHÁZ cím: 1061 BUDAPEST, VI. KERÜLET, ANDRÁSSY ÚT 39. A koncert időpontja: 2010. SZEPTEMBER 16. Mekkora lesz :D:D várom máááár! |
Mennyi lesz a beugro?
|
Quote:
|
Most kerdeztem utana, felejtos a dolog azok utan, hogy kettoszaz szerencses csak vetitorol nezheti a koncertet :P :D
|
All times are GMT +1. The time now is 19:21. |