Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Üzenetek értékelése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2949)

Pepa 05-05-2008 22:23

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 173214)
Látom Pepa este 11után már sem tudsz értelmes mondatokat írni :DD
Keresd meg a hibádat, én az enyémet már javitottam :DD

Író lévén minden mondatom értelmes, legfeljebb nem mindenki érti a valódi értelmét;)

BimmBimm 05-05-2008 22:26

ha nem tetszik akkor csak egyszerűen így válaszolsz:

http://bimmbimm.hu/hod/post_thanks2.gif

Valezius 05-05-2008 22:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173190)
Nem lesz a "zöldkockás rendszer", elég egyértelműen bebizonyosodott, hogy az nem működik úgy, hogy mindenki kéregeti az elismertségeket, és külön többtucat téma születik arra, hogy naaa, légyszi, nekem is adjatok... :)

Ati ez már sarkítás.
Belegondolva semmi baj nincs azzal, hogy valaki kéri a zöldeket, a baj ott van, hogy vannak, akik elkezdenek mindenfélére osztogatni.
És eleinte ez nem tűnik fel, csak amikor 4-5pontot kezd el érni ezeknek az embereknek a zöldje.

BimmBimm 05-05-2008 22:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 173220)
Ati ez már sarkítás.
Belegondolva semmi baj nincs azzal, hogy valaki kéri a zöldeket, a baj ott van, hogy vannak, akik elkezdenek mindenfélére osztogatni.
És eleinte ez nem tűnik fel, csak amikor 4-5pontot kezd el érni ezeknek az embereknek a zöldje.

Szerintem épp ez a baj, hogy adnak, és adni fog még x embernek és aztán jéééé ismét tudok adni neki meg neki... Voltak persze emberek akik nem osztogatták orrba szájba, és az övék valmilyen értelemben többet ért, de ez számít annak aki nekiáll kuncsorogni?

laci 05-05-2008 22:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 173220)
Ati ez már sarkítás.

Mi a sarkítás ebben? Volt egy külön topic ami csak arról szólt hogy emberkék zöld kockákat kértek másoktól. Ha valaki úgy kéregeti az elismerést, és meg is kapja, akkor az onnantól kezdve szerintem nem elismerés. Ami úgy önmagában nem is lenne gond, ha most nem tennétek itt úgy mintha ezek után/mellett azoknak a zöld kockáknak bármiféle jelzésértékük lett volna.

Mondjuk úgy hogy az a bizonyos topic meg a viccekért és udvariasságból osztogatott elismerések szétbarmolták az egész értelmét (ha volt egyáltalán). Én pl. nagyon büszke voltam a második zöld kockámra, mert elismerésnek vettem, de aztán elkezdett elértéktelenedni a dolog, és onnantól kezdve nem nagyon érdekelt, ha zöldet kaptam. Egy időn túl (amikor rájöttem, hogyan kell) ki is kapcsoltam a cuccot

Ha meg csak azért kell, hogy színesítse a fórumot, akkor tegyetek be sok (még több) smileyt, elég színesek azok is. Íme:
:):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::cool::eek:

vityu 05-05-2008 23:35

Quote:

Originally Posted by laci (Post 173222)
Mi a sarkítás ebben? Volt egy külön topic ami csak arról szólt hogy emberkék zöld kockákat kértek másoktól. Ha valaki úgy kéregeti az elismerést, és meg is kapja, akkor az onnantól kezdve szerintem nem elismerés. Ami úgy önmagában nem is lenne gond, ha most nem tennétek itt úgy mintha ezek után/mellett azoknak a zöld kockáknak bármiféle jelzésértékük lett volna.

Mondjuk úgy hogy az a bizonyos topic meg a viccekért és udvariasságból osztogatott elismerések szétbarmolták az egész értelmét (ha volt egyáltalán). Én pl. nagyon büszke voltam a második zöld kockámra, mert elismerésnek vettem, de aztán elkezdett elértéktelenedni a dolog, és onnantól kezdve nem nagyon érdekelt, ha zöldet kaptam. Egy időn túl (amikor rájöttem, hogyan kell) ki is kapcsoltam a cuccot

Ha meg csak azért kell, hogy színesítse a fórumot, akkor tegyetek be sok (még több) smileyt, elég színesek azok is. Íme:
:):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::cool::eek:

Na, az alírásomban benne van! Így remélem színesebb lesz! :)

BigPi 05-06-2008 06:54

Csak hogy mindenkinek igaza legyen, ezért az üzenetet elismerők neve legyen zölddel kiírva.:D

Ja és egy komoly kérdés. A tagság alatt található szövegrész (Ma: 2/5) mit takarna?

Ati 05-06-2008 08:11

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 173236)
Ja és egy komoly kérdés. A tagság alatt található szövegrész (Ma: 2/5) mit takarna?

Az az aktivitás témakörhöz tartozik, azt jelzi, hogy hol tartasz a mai nap ahhoz, hogy a napod aktívnak számítson.

Zsáni 05-06-2008 20:30

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 173214)
Látom Pepa este 11után már sem tudsz értelmes mondatokat írni :DD
Keresd meg a hibádat, én az enyémet már javitottam :DD

neked se megy azért maradéktalanul drága :D
amúgy nekem tetszik :)

Remedy 05-06-2008 21:06

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 173169)
Ati, ez télleg nagyon rossz... Inkább semmi ne legyen ha már az eredeti zöld kockát, amit Remyn kívül mindenki elfogadott, nem akarod visszaadni.

Most muszaj volt az en nevem belekeverni? Plane, hogy nem is mondasz igazat...

Sebaj :)

Tenyleg gaz, hogy csak pozitivan lehet ertekelni az uzeneteket...

All times are GMT +1. The time now is 09:49.