Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2884)

Ati 05-05-2008 16:30

Quote:

Originally Posted by asher (Post 173091)
hal.
már viszonylag kiderítettük, ha pecsétes levélkénk nincs is róla, de talán mindnekinek ildomos lenne tudnia, ezért súgóba bebiggyeszthetnétek a körváltásról valamit, vagyis körváltásnál mi hogy történik...

úgy tudom van is valami ilyesmi írás benne, de abban nem szerepel MINDEN körváltási esemény pedig pont ez a lényeg...
(most nem futom át, anno keresgéltem, találtam is, de sok minden hiányzott, pláne a különböző körváltós események összeillesztése)

hogy
-kopnak a tekik
-érkezik be a támadósereg
-épülnek fel az épületek (ér be a felfedezés)
-helytartó kimegy piacra (esetleg klánrakit használ, abból kivesz, abba betesz)
-helytartó varázsol(tat)
-varázslatok lejárnak
-emberek adóznak meg esznek
stb.

Ati mondta már eleget, hogy ez a játék kiszámíthatónak indul, hát, súgjuk meg egymásnak, hogyan kell számolni:)

Ebben mi a hiba?

Paliking 05-05-2008 17:05

Nem tudom általános hiba-e, vagy csak nálam jelentkezett ez. Az orimmal most léptem fel A-ba, és klánbalépéskor 1% földet követelt tőlem a Császár, holott 0-át kellett volna. Írok a supportra is ezügyben, hátha nem általános, csak nálam van gebasz.

Ati 05-05-2008 17:09

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 173166)
Nem tudom általános hiba-e, vagy csak nálam jelentkezett ez. Az orimmal most léptem fel A-ba, és klánbalépéskor 1% földet követelt tőlem a Császár, holott 0-át kellett volna. Írok a supportra is ezügyben, hátha nem általános, csak nálam van gebasz.

Régen már jártál az A-ban? Úgy értem NAGYON régen?

BimmBimm 05-05-2008 18:31

Értesítő e-mailben még mindig ott van a hiba. Pl.:

A piacon eladtál ** hadügyi\ntudománytekercset ** arany áron, ez összesen ** arany bevételt jelent.

Vagy ez nem hiba?

Ati 05-05-2008 18:40

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 173174)
Értesítő e-mailben még mindig ott van a hiba. Pl.:

A piacon eladtál ** hadügyi\ntudománytekercset ** arany áron, ez összesen ** arany bevételt jelent.

Vagy ez nem hiba?

Ez már volt, köszi, ez már feljegyezve:

Quote:

Originally Posted by ddjjm (Post 173010)
e-mail üzenetnél még mindig rosszul írja ki a tekercsek eladását:
A piacon eladtál x hadügyi\ntudománytekercset y arany áron, ez összesen x*y arany bevételt jelent.

Paliking 05-05-2008 23:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173167)
Régen már jártál az A-ban? Úgy értem NAGYON régen?

igen eléggé. 17k kört voltam fent a másik orival plusz némi SZK meg szabi

Ati 05-06-2008 08:10

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 173226)
igen eléggé. 17k kört voltam fent a másik orival plusz némi SZK meg szabi

Akkor ez nem hiba. A régi szabályok értelmében forduláskor megmaradt a leadandó földmennyiség. Néhány éve van csak az a változás, hogy leforduláskor törlődik, és következő alkalommal ismét nulláról indul. Akik még ez előtt fordultak le, azoknak még nem nulláról indul második alkalommal a leadandó földmennyiség. Ha most újra lefordulsz, akkor már Neked is nullázódik.

bpeet 05-06-2008 11:53

wapon az események menüpontot nekem nem nyitja meg 2 különböző típ. nokia sem, az egyik kilép a böngészőből, a másik ismeretlen formátummal áll le.

Paliking 05-06-2008 13:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173251)
Akkor ez nem hiba. A régi szabályok értelmében forduláskor megmaradt a leadandó földmennyiség. Néhány éve van csak az a változás, hogy leforduláskor törlődik, és következő alkalommal ismét nulláról indul. Akik még ez előtt fordultak le, azoknak még nem nulláról indul második alkalommal a leadandó földmennyiség. Ha most újra lefordulsz, akkor már Neked is nullázódik.

ok köszi, akkor ezt bebuktam :P szerencsére csak egy klánbalépésem volt

Smooth Scroller 05-08-2008 18:58

ati, 4650 teki nem 30% a tanacsado szerint, csak 29. 4651 mar igen, de a sugo azt mondja, hogy 4650 mar 30%. vmi 1-el el van csuszva. (lehet, hogy nem csak 30%-nal el a problema, mas %-nal nem neztem meg.)

All times are GMT +1. The time now is 13:07.