![]() |
Quote:
a piaci adó kizárva 100x leírták már asszem... sereget EDDIG nem tudtál +ba gyűjtögetni, majd felvinni magaddal, újrázgatni, stb... olyan mintha dedósóknak magyaráznám, hogyan működik a játék... :mad: mi a különbség a teki és az egységek között... :mad: ráadásul az egységet gyűjteheted egy nagy fedezéshez is, nem csak tartalék gyűjtést jelenthet, vagy oda fokozást egy ütéshez stb stb stb |
Quote:
|
Nekem egyre szimpatikusabb a körönkénti kopás. Valóban jó lenne,ha a drasztikus tartalékkülönbségek megszűnnének. Változna a teki ára,nyilván. Sokan áttérnének katalinra,annak az ára is változna. Csak jobbat tenne a csatáknak is,ha jóval kisebb költséggel,könnyebb szívvel tudnánk elengedni a seregeinket,hogy aztán bevédhessük magunkat. Annyi rúna meg nincsen szintenként,hogy valaki abból tartson milliárdokat (db szám).
Egy szóval: támogatom ! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ez ütközik a szükséges mennyiséggel? :eek: és nem lehet a piacon ugyanúgy raktározni. felesleges volt az eddíg beírások, amivel ezt magyaráztuk. megérett a cseresznye az értetlenkedésed miatt. írd le hogyan lehet ugyanúgy egységet, nyersanagot, rúnát vagy bármit raktározni , mint a tekit. ha találsz bármit is, amit ugyanúgy lehet raktározni,mint a tekit, vissza vonom azt, rólad, amit most inkább nem írok be ide. :mad: |
Személyeskedésbe ezt a témát SE kellene átvinni. Köszönöm.
|
Quote:
OFF Köszönöm az elismerést. Szerintem neked az a bajod, hogy csak magaddal vagy elfoglalva, ha valaki mást ír, mint amit te gondolsz, akkor az már "nem tudom mi" (mert ezt nem írtad le). De mindenestre a nagy Hóhértól kaptam 34 másodpercet, mert ennyi idő alatt elolvasta azt a 3 hsz-t, amit ideírtam. Nem írok többet ide, eddig is el tudtam játszogatni minden verzióban, most is el fogok tudni. Várom a változásokat. |
Quote:
Quote:
1-1 figyelmeztetés ment... Sorry, de ha nem vettétek volna észre, akkor ez nem a "Homokozó" elnevezésű téma, hanem a "Megbeszélések". |
en nem tamogatnam semmikeppen a koronkenti kopast. maradjon mostmar igy ahogy most van. szoval reszemrol 1 szavazat arra, hogy ne valtozzon tovabb a jelenlegihez kepest.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:04. |