Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   tekercskopás változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2766)

Hóhér 02-17-2008 17:54

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 159172)
Ebben egyet értek Hóhérral, senki nem kényszerít. A körönkénti tekercskopást is támogatom, és akkor nincs vita és nincs trükközés sem. Viszont, ha a piac nem raktár, akkor a kintlévő tartalék seregekkel mi lesz?

semmi

a piaci adó kizárva 100x leírták már asszem...

sereget EDDIG nem tudtál +ba gyűjtögetni, majd felvinni magaddal, újrázgatni, stb...

olyan mintha dedósóknak magyaráznám, hogyan működik a játék...
:mad:
mi a különbség a teki és az egységek között...

ráadásul az egységet gyűjteheted egy nagy fedezéshez is, nem csak tartalék gyűjtést jelenthet, vagy oda fokozást egy ütéshez stb stb stb

Ati 02-17-2008 18:10

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 159170)
A tartalékokat nem csak tekercsben lehet elhelyezni. Kopjon a katona, a nyers, a rúna és a teki is. Akkor tényleg meg fognak csappanni a tartalékok.

A katona eszik, vagy ha nincs helye, akkor lelép. A nyersanyag elveszik a raktárból, ha nincs neki hely. A rúna kétféleképpen is megszerezhető más országtól, és a bevédésére nincsen semmi fix lehetőség.

Tsobi 02-17-2008 18:23

Nekem egyre szimpatikusabb a körönkénti kopás. Valóban jó lenne,ha a drasztikus tartalékkülönbségek megszűnnének. Változna a teki ára,nyilván. Sokan áttérnének katalinra,annak az ára is változna. Csak jobbat tenne a csatáknak is,ha jóval kisebb költséggel,könnyebb szívvel tudnánk elengedni a seregeinket,hogy aztán bevédhessük magunkat. Annyi rúna meg nincsen szintenként,hogy valaki abból tartson milliárdokat (db szám).

Egy szóval: támogatom ! :)

Paliking 02-17-2008 19:10

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 159172)
Viszont, ha a piac nem raktár, akkor a kintlévő tartalék seregekkel mi lesz?

Hóhér erre próbáltam célozni, lehet kevéssé voltam érthető.

Paliking 02-17-2008 19:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 159178)
A katona eszik, vagy ha nincs helye, akkor lelép. A nyersanyag elveszik a raktárból, ha nincs neki hely. A rúna kétféleképpen is megszerezhető más országtól, és a bevédésére nincsen semmi fix lehetőség.

De a piacon mindenből ugyanúgy lehet tartalékolni (raktározni). Nekem nincs problémám a körönkénti kopással, azzal a javaslattal volt problémám, hogy a szükséges mennyiség felett kopjon a teki progresszíven, mert akkor csökkennek a játékban a tartalékok.

Hóhér 02-17-2008 19:21

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 159200)
De a piacon mindenből ugyanúgy lehet tartalékolni (raktározni). Nekem nincs problémám a körönkénti kopással, azzal a javaslattal volt problémám, hogy a szükséges mennyiség felett kopjon a teki progresszíven, mert akkor csökkennek a játékban a tartalékok.

amit én írtam az mit jelent? minél több van annál jobban kopik.

ez ütközik a szükséges mennyiséggel?

:eek:

és nem lehet a piacon ugyanúgy raktározni.

felesleges volt az eddíg beírások, amivel ezt magyaráztuk.
megérett a cseresznye az értetlenkedésed miatt.

írd le hogyan lehet ugyanúgy egységet, nyersanagot, rúnát vagy bármit raktározni , mint a tekit.
ha találsz bármit is, amit ugyanúgy lehet raktározni,mint a tekit, vissza vonom azt, rólad, amit most inkább nem írok be ide.

Ati 02-17-2008 19:27

Személyeskedésbe ezt a témát SE kellene átvinni. Köszönöm.

Paliking 02-17-2008 19:35

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 159162)

azaz, minél több tekercset tart benn egy ország, annál többet kopna meg a tekercs, egy bizonyos képlet szerint. az alap %ok maradhatnának, az végülis mindegy...

Ezzel nem értek egyet a beírásodból. Miért kell ezért pirosat osztogatni?

OFF
Köszönöm az elismerést. Szerintem neked az a bajod, hogy csak magaddal vagy elfoglalva, ha valaki mást ír, mint amit te gondolsz, akkor az már "nem tudom mi" (mert ezt nem írtad le).
De mindenestre a nagy Hóhértól kaptam 34 másodpercet, mert ennyi idő alatt elolvasta azt a 3 hsz-t, amit ideírtam. Nem írok többet ide, eddig is el tudtam játszogatni minden verzióban, most is el fogok tudni. Várom a változásokat.

Ati 02-17-2008 19:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 159205)
Személyeskedésbe ezt a témát SE kellene átvinni. Köszönöm.

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 159207)
Miért kell ezért pirosat osztogatni?

OFF
Köszönöm az elismerést. Szerintem neked az a bajod, hogy csak magaddal vagy elfoglalva, ha valaki mást ír, mint amit te gondolsz, akkor az már "nem tudom mi" (mert ezt nem írtad le).

Láthatatlan tintával írnék?

1-1 figyelmeztetés ment... Sorry, de ha nem vettétek volna észre, akkor ez nem a "Homokozó" elnevezésű téma, hanem a "Megbeszélések".

Smooth Scroller 02-17-2008 20:02

en nem tamogatnam semmikeppen a koronkenti kopast. maradjon mostmar igy ahogy most van. szoval reszemrol 1 szavazat arra, hogy ne valtozzon tovabb a jelenlegihez kepest.

All times are GMT +1. The time now is 03:04.