![]() |
fedezési arányt kéne akkor L törölni D ben mert ha 100% akkor esélytelen fedezni....
és D be meg kéne szabni a katimenyiséget a személyiségek szerint:) ugy értem h egy két szemes pl topig fedezése max 1000 kati lehet és utána nőne drasztikusan.... 3 szemesnél is így lenne h a topjáig 1000 kati lenne csak szükséges hozzá! és így tovább.... igy is nagyon sokk idő és szenvedés kéne h vki fordulhasson de legalább lenne esély fordulni...! |
Quote:
de 460k és 500k ponton L vagyok akadva és csak fedezéssel tudok tovább menni... |
Quote:
|
Quote:
|
Én úgy hiszem Ati olyasmi megoldást támogatna, ami megszűntetni a gigaorikat, mint normál csoportban...
engem az ötlete érdekelne , hogy mégis hogyan lehetséges ez egy olyan csoportban, ahol nem kötelező a fordulás ( azaz olyan mint az A ) úgy, hogy ne produkáljon még nagyobb, mégtöbb gigaorikat a javaslat. persze nem csak Ati ötlete érdekelne, hanem akinek van ilyen az is :) (a mélyszabi nem megoldás, hiszen ki-be lehet lépkedni szabiról csak azért, hogy a pontlistába benn legyen az ország...) |
Quote:
Igen, ezt látom megoldásnak, ha már nem lehet kit ütni! Mivel más lehetőség nincs, hogy elérd a topkörös helyet. Vagy most leviszed 30%-ra utánna ha az se elég akkor 50%-ra végül ott leszünk mint régen normálban, hogy nem kell topp kör. |
Sziasztok:) A top30%-ot támogatnám...a 225kati fedezés viszont mint Arden is mondta,csak ujjabb fedezésekbe torkolna az igyis giga orik körében..
|
Quote:
|
Quote:
Erre is tudok egy javaslatot, és volt is már róla szó nem is 1x. Legyen anarchista klánszint! D-ben meg kezdődjön a gyújtogatás! |
Quote:
hogy a javaslatod mennyire gátolja a nagy orik tovább fedezését felfelé, illetve mennyire segíti a megakadt országok tovább fedezését... képzett kati mennyiség/ nap / fedezhető heki mennyiség köszi, ha megcsinálod a nagyoriknál fedezésre felépített, elérhetetlen gigaorikra gondolj ,elég sok házzal :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:29. |