![]() |
Köszönjük mindenkinek mégegyszer, kedvesek vagytok:)
|
Örülünk, ha más emberek örülnek :DDDDDD
|
Köszönet Mesternek, hogy szövi ügyek miatt fent kell lennem most is, de ezáltal be tudtam fejezni a 9. fejezetet.
|
Köszönet Tsobinak, aki megadta a megoldást egy rég keresett számhoz: Baetrice:XX. század
|
Megtörtént!!! Az első igazi és hamisítatlan rajongói levél. Nézegettem az e-mailomat, mert egy visszaiogazoló levélre vártam és találtam egy olyat, ami pár napja jött, de nem néztem meg és nem is töröltem. És megnyitva ott volt:
Szia Én egy ismeretlen vagyok, és olvastama műveidet. Illetve régóta olvasgatom őket. Fantasztikusak. Köszönöm, hogy elolvashattam őket. Az anyák napjára írt kis élettörténeted pedig könnyfakasztó volt. Nem azért, mert sajnálatra méltó volt, hanem mert borzasztóan átéltem minden egyes szót amit leírtál. Köszönöm, hogy betekintést nyerhettem az életed egy szakaszába a történeteiddel:) |
Köszönöm, h még van hajam!:)
|
Quote:
|
Köszönöm a malcut klánomnak a tegnapi, és a mai remek szereplést mind DotA-ban, mint CS-ben.
Külön köszönet azért a képért, amit a CS klánrészleg vágott, amikor mi, warcraft-osok elvertük őket CS-ben, majd megtudták, hogy 9 éve CS-zek... Köszönöm, hogy fél órát röhögtem azon, hogy sikítva anyáztak... :D:D:D:D |
itt annyi az "örülök" a "szeretem" meg hasonló szavak hogy már kicsit uncsiak...én az új teniszcipőm miatt eufórikus hangulatban vagyok:D
|
Kellemes meglepetésként ért (hogy kerüljem az "örülök" szót:D), hogy még van ember az országban, akinek teniszcipőre, és ebblő következően teniszfelszerelésre van pénze, valamint szabadideje, hogy kedvenc hobbijának élhessen.
Az én kedvenc sportom a golf, de sajnos 2002 óta nem futja rá. :( De ez már egy másik topic témája. :D |
All times are GMT +1. The time now is 16:58. |