Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Kutyuleee 01-12-2008 11:17

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 150806)
Never nekem ezzel semmi célom nem volt, csupán elegem lett abból amiket Hóhér írt a JKSZ topikba..
Erre most ide se dugja a képét, pedig várnám a magyarázatát...

engem már kezd hidegen hagyni a dolog:D asszem maradok a jó kis R-K ágon, ott kevésbé jellemző az ilyesmi:D Amúgy meg Ákos irta is hogy elutazik, és ha tud felnéz netre, lehet még nem tudott;)

LotR 01-12-2008 12:57

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 150813)
engem már kezd hidegen hagyni a dolog:D asszem maradok a jó kis R-K ágon, ott kevésbé jellemző az ilyesmi:D Amúgy meg Ákos irta is hogy elutazik, és ha tud felnéz netre, lehet még nem tudott;)

háát igen írta h majd emiatt benéz... azért csináltam neki meg a topicot, ha nem néz be akkor tök felesleges volt :(

BeeLord 01-12-2008 13:18

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 150828)
háát igen írta h majd emiatt benéz... azért csináltam neki meg a topicot, ha nem néz be akkor tök felesleges volt :(

Felesleges? Egy frászt! Kiderült, hogy Ati is hús-vér emberből van.;)

LotR 01-13-2008 20:17

Hóhér meg ide se dugja a képét , persze lehet jobb is mer még ide is olyat ír, ami miatt Ati ezt is bezárja :D

Synkel 01-13-2008 20:18

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 151269)
Hóhér meg ide se dugja a képét , persze lehet jobb is mer még ide is olyat ír, ami miatt Ati ezt is bezárja :D

Ezen ne aggódj, be fogja:)

sutike31005 01-13-2008 20:19

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 151269)

nem egyedül HÓHÉR miatt lett bezárva...

Andrew 01-13-2008 20:19

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 151271)
Ezen ne aggódj, be fogja:)

Miért?? Itt nem csináltunk semmi, de semmi rosszat sem.
Csak elismerésünket fejeztük ki :)
Különben is, mondta, hogy ide röhögni fog járni ;)
Máskérdés, hogy ezeken nem röhögni kéne...
u.i: 103 :p

LotR 01-13-2008 20:54

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 151272)
nem egyedül HÓHÉR miatt lett bezárva...

sztem nem szorul rá védelemre, de ha te a testőre vagy , akkor más :D

én is tudom h nem egyeül ő miatta ;)

Alba 01-14-2008 08:04

Én csak azt nem értem hogy lehetnek még mindig bent? Ha ez nem jksz akkor mi az?
Inentől kezdve azon gondolkozom hogy akit kitiltanak az mit követett el. Mert akkor meg ennél is brutálabb. Én 2000 óta jáccom és ezalatt 1 szar kaptam el ugy irot hogy visszajött szabitol es mar mentem is neki. Összesen 1 sereggel.
Marha peches vagyok őket nézve.
Akit mar 4-5 seregnél többen ütnek alapból megnézném hogy nem e jksz nem az hogy tizenvalahánnyal ütnek be orikat...

Zsáni 01-14-2008 09:51

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 151347)
Én csak azt nem értem hogy lehetnek még mindig bent? Ha ez nem jksz akkor mi az?
Inentől kezdve azon gondolkozom hogy akit kitiltanak az mit követett el. Mert akkor meg ennél is brutálabb. Én 2000 óta jáccom és ezalatt 1 szar kaptam el ugy irot hogy visszajött szabitol es mar mentem is neki. Összesen 1 sereggel.
Marha peches vagyok őket nézve.
Akit mar 4-5 seregnél többen ütnek alapból megnézném hogy nem e jksz nem az hogy tizenvalahánnyal ütnek be orikat...

Nem a témához kapcsolódik, de én és a szövim is ütöttünk már meg egy mf orit 12-13 sereggel.
Ugyan csak egyszer történt ilyen, és nem vagyok rá büszke, de evvan. Kértem, hogy fejezze be, amit csinál, mert nem lesz jó vége, hát leföldeltük.
Jó, ez már évekkel ezelőtt volt, de akkor is. és nem jksz.

All times are GMT +1. The time now is 22:44.