Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   hogyan lehet. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2621)

vityu 01-06-2008 19:19

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 149171)
Sztem Xepi a 8 körre lévő tolira gondolt....

hidd el nekem, ugyanarról a dologról beszélünk ! ;)

Sas Alexander 01-06-2008 19:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 149164)
Csak hogy kotozkodjek egy kicsit... :)

A toliakciok nehezsegenek semmi koze a kortavolsaghoz... :)

Ahhoz valóban nem. De had adjak két részletet a Súgóból:

"Számok

Hogy egy tolvajakció sikeres-e, azt a tolvajok számán, katonai morálon, faji módosítókon és varázslatokon kívül mégegy szempont befolyásolja: a pontlista-beli helyezések különbsége.

A módosító képlete: A két ország helyezésbeli különbsége * 20 / csoportlétszám

Ha a módosító értéke kevesebb, mint 1, akkor 1-gyel számolj. A célország védekezőerejét ezzel a módosítóval szorozd be. "

"Számok

Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.) "

És hát 40 kör távolság az van néhány száz helyezés abban a csoportban. :)

Reni 01-06-2008 19:27

sereget és éplistát tudsz nézni akkoris kellőszámú tolival

Remedy 01-06-2008 19:36

Quote:

Originally Posted by Sas Alexander (Post 149175)
Ahhoz valóban nem. De had adjak két részletet a Súgóból:

"Számok

Hogy egy tolvajakció sikeres-e, azt a tolvajok számán, katonai morálon, faji módosítókon és varázslatokon kívül mégegy szempont befolyásolja: a pontlista-beli helyezések különbsége.

A módosító képlete: A két ország helyezésbeli különbsége * 20 / csoportlétszám

Ha a módosító értéke kevesebb, mint 1, akkor 1-gyel számolj. A célország védekezőerejét ezzel a módosítóval szorozd be. "

"Számok

Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.) "

És hát 40 kör távolság az van néhány száz helyezés abban a csoportban. :)

Koszonom. Persze ezt nem tudtam. Ez latszodott a beirasombol is.
Lehetsz vkitol 40 korre, es 2 helyezesre, es nincs alvilagi modosito. Erre akartam utalni. (csak nem fogtad fel)

Sas Alexander 01-06-2008 20:14

Jah, vágom. :) Bocsi, erre nem gondoltam. :)

Sas Alexander 01-06-2008 20:18

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 149178)
sereget és éplistát tudsz nézni akkoris kellőszámú tolival

A mi esetünkben ez akkor lett volna lehetséges, ha a tolisnak kb 10-szer annyi tolija van, mint a messze lévő szövimnek. A módosítót használva kiszámoltam egy körülbelüli értéket, és az 9,7-re jött ki. :)

Ati 01-06-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by Sas Alexander (Post 149159)
Nem is tudta volna. :D
1. Az egyik szövi nekik is kb 40 körre volt. Azt hiszem te tudod a legjobban, hogy azt IGEN húzós felmérni. :)
2. Egy másik ori szabin volt, és ezt is te tudod a legjobban, hogy őt se lehet így felmérni. :)
3. A harmadik védelem alatt volt, és ismét csak te tudod a legjobban, hogy őt se lehet így felmérni. :)

Ezekre akartam rávilágítani. Hogy NEM mérte fel, vagyis NEM tudta, hogy van-e bent szövetségi segítség. Volt.

All times are GMT +1. The time now is 07:34.