![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Felélesztem kicsit ezt topikot!:)
A szövetségeseim lassan lépni akarnak a b-be, és olyan elképsztő ötleteket agyaltak ki...:eek: Végülis kiegyeztem velük abban, hogy nincs tolvaj, csak egy hadis-tolvajos gnóm. Erre szeretnék egy szöetségbe illő éplistát gnómnak, természetesen íjj/paci felállásosat! Egyetlen egyszer voltam gnóm, és egyáltalán nem is élveztem, le is mondtam róla. A fanatikus gnómpártiaknak itt az alkalom, hogy egy nagyon aranyos éplistával meglepjetek! :D |
Quote:
Befér mellé: 10% torony 17% ház 9% templom 14% tanya és 29% dinnye. :p Meg még pár raktár. Íjak általában többségben. Azért meg kell valljam, a 8-9% kocsma egészségesebb a gnómnak, csak az már hadis. De ha már erős átépítésről van szó mert túl sok a zsé, akkor jöhet az itteni favorit is; az éheztetés, meg a teljes seregcsere. :) |
Quote:
Quote:
Csak az egyetlen fontos dolog, ami kell, hogy hadi-tolvaj gnómnak a B-re hány %kocsmát építsen? Egyszer ezt is kipróbálom, de előbb a hadi varázsló lesz a soros, Tsobi éplistájával! :D |
Quote:
Ha a gnóm 3 óriás mellett van, pláne ha eddig nem volt tolvajotok, elég lesz a 9% kocsma. |
Nem az első hz, hanem az első rész! Ott az van írva,h 4 óriás vagyunk, és most akarnak tolvajt. CSak utatam, h ne kelljen még egyszer leírni!
Köszi az éplistát! Ha másnak más javaslat van, azt is szívesen látom! |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:53. |