Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Gnóm ép lista + terv, taktika és stratégia (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2601)

komisz86 03-04-2008 09:37

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 162904)
nekem 6%templomom van és vígan pakolja a varikat 16körre. :)

Ohh. Ez jó hír:D. Köszi

komisz86 03-04-2008 10:46

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 162914)
Nekem van egy gnómom 200hekin, ami 5%-kal 26körre rakja 99%-osan, meg van egy óriásom, a b-ben, amelyik 11%-kal 12körre, de már azt sem 99%-osan...

A területtől is függ a sikeresség? Vagy ezt miért emelted ki külön?

Valezius 03-04-2008 11:00

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 162927)
A területtől is függ a sikeresség? Vagy ezt miért emelted ki külön?

pontosan, tehát nem mindegy, hogy 4-re lépsz, vagy A-ba, de asszem a fellépési határon még elég 5-6%, hogy annyira tedd fel a varikat, amire szeretnéd.

vityu 04-14-2008 23:56

Felélesztem kicsit ezt topikot!:)

A szövetségeseim lassan lépni akarnak a b-be, és olyan elképsztő ötleteket agyaltak ki...:eek:
Végülis kiegyeztem velük abban, hogy nincs tolvaj, csak egy hadis-tolvajos gnóm. Erre szeretnék egy szöetségbe illő éplistát gnómnak, természetesen íjj/paci felállásosat!
Egyetlen egyszer voltam gnóm, és egyáltalán nem is élveztem, le is mondtam róla.
A fanatikus gnómpártiaknak itt az alkalom, hogy egy nagyon aranyos éplistával meglepjetek! :D

Princ 04-15-2008 03:45

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 169849)
Felélesztem kicsit ezt topikot!:)

A szövetségeseim lassan lépni akarnak a b-be, és olyan elképsztő ötleteket agyaltak ki...:eek:
Végülis kiegyeztem velük abban, hogy nincs tolvaj, csak egy hadis-tolvajos gnóm.

Szerintem teljesen normális, hogy az ember vagy félelf tolis átvedlik gnómmá mikor 3G-be vagy 2B-be lép. Amikor ilyen helyzetben voltam, a drága nyersi miatt megtartottam a kocsmák többségét, 20%-ot. Csak nem építettem hozzá később, illetve ha bontani kellett, abból áldoztam fel. Így egy darabig az elfek többségéhez is beláttam.
Befér mellé:
10% torony
17% ház
9% templom
14% tanya és
29% dinnye. :p
Meg még pár raktár.
Íjak általában többségben.

Azért meg kell valljam, a 8-9% kocsma egészségesebb a gnómnak, csak az már hadis. De ha már erős átépítésről van szó mert túl sok a zsé, akkor jöhet az itteni favorit is; az éheztetés, meg a teljes seregcsere. :)

vityu 04-15-2008 05:27

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 169851)
Szerintem teljesen normális, hogy az ember vagy félelf tolis átvedlik gnómmá mikor 3G-be vagy 2B-be lép.

Nem ők találták ki a hadis-tolvajos gnómot. Most 4óriás vagyunk a G-ben, erre most akartak a B-re tolvajt csinálni...:eek: De nem is fél-elfet, embert!:eek:
Quote:

Originally Posted by Princ (Post 169851)

20% kocsma
10% torony
17% ház
9% templom
14% tanya és
29% dinnye. :p
Meg még pár raktár.
Íjak általában többségben.

Köszi a listát, de az első részből láthatod, hogy hadisból alakul, nem tolvajból, de ezt így már nem gáz kipofozni. Mondjuk nem is mondam, h mi a helyzet!

Csak az egyetlen fontos dolog, ami kell, hogy hadi-tolvaj gnómnak a B-re hány %kocsmát építsen?
Egyszer ezt is kipróbálom, de előbb a hadi varázsló lesz a soros, Tsobi éplistájával! :D

Princ 04-15-2008 11:11

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 169852)
Köszi a listát, de az első részből láthatod, hogy hadisból alakul, nem tolvajból, de ezt így már nem gáz kipofozni. Mondjuk nem is mondam, h mi a helyzet!

Csak az egyetlen fontos dolog, ami kell, hogy hadi-tolvaj gnómnak a B-re hány %kocsmát építsen?

Hát én még most se látom az első hsz-edből, hogy hadisból alakultál volna, de nem lényeg.

Ha a gnóm 3 óriás mellett van, pláne ha eddig nem volt tolvajotok, elég lesz a 9% kocsma.

vityu 04-15-2008 11:24

Nem az első hz, hanem az első rész! Ott az van írva,h 4 óriás vagyunk, és most akarnak tolvajt. CSak utatam, h ne kelljen még egyszer leírni!
Köszi az éplistát! Ha másnak más javaslat van, azt is szívesen látom!

Kutyuleee 04-15-2008 12:52

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 169894)
Hát én még most se látom az első hsz-edből, hogy hadisból alakultál volna, de nem lényeg.

Ha a gnóm 3 óriás mellett van, pláne ha eddig nem volt tolvajotok, elég lesz a 9% kocsma.

gondolom azért akarnak hadi tolit, hogy legyenek éplistek, arra meg sztem kevés a 9%, de sztem 15%nál nem kell több...

Remedy 04-15-2008 13:17

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 169914)
gondolom azért akarnak hadi tolit, hogy legyenek éplistek, arra meg sztem kevés a 9%, de sztem 15%nál nem kell több...

Szerintem meg a gombokbol majd kiderul :)

All times are GMT +1. The time now is 12:53.