![]() |
Sziasztok:)
Na szal mivel látom én is szóba kerültem akkor reagálok elöször is nem tudok elmenni másodszor az hogy ki kivel és miért nem jött ki az arra a két emberre tartozik sztem. |
szerintem mivel alapvetően az 1/A csapatjáték ezért korántsem arra a két emberre tartozik, hanem az egész csapatra, jelen esetben a klánra.
|
Quote:
|
pletykák útján van róla tudomásom.
dehát klántali az klántali, sajnálom h nem jön az alapítónk :( |
update:a kicsi szecsa síelés miatt nem jön :( :( :(
|
ja, nem fogok tudni elmenni, de van egy jobb (rosszabb) hirem :)
vmikor a kozeljovoben (még jan 25 elött) Pestre fogok költözni, mivel eladjak ezt a lakast, amiben lakom.. kemeny 18. ker, ferihegy mellé vhova :) ugyhogy aktivabban elfogok jutni ezekre a talikra |
Quote:
|
Én szivesen mennék, sokak bánatára :D de sajna csak ha egy héttel korábban lenne :(
így vizsgák miatt kénytelen vagyok kihagyni :) sokak örömére :D na majd máskor elkapom Denit és Arrát együtt :D |
en is tudnek menni ha jovoheten lenne (csakugy megjegyzem..)
|
Olvasni itt fura dolgokat.. most őszintén... ki a csudát érdekli, h vkivel egy idő után nem tudtuk összehangolni a játékunkat, vagy éppen ellenség volt..
Az a fontos, hogy egymás, és magunk szórakoztatásából időnket nem kímélve játszottunk. Magam részéről mindenkinek nagyon örülnék, akivel volt szerencsém együtt játszani. Pl Sanyikám, jó rég nem láttalak :) Xepi, Neked meg annyit, h tudjuk hol lax, és aki megsérti a "családot" ,az az omerta hagyományai szerint véres lófejjel az ágyában ébred :) Szóval megfontolandó, h elgyere ;) |
All times are GMT +1. The time now is 22:03. |