![]() |
Quote:
|
saw3 másodjára még érdekesebb... mindíg találni benne új dolgokat, ami az előző részekkel összefügg. Nekem bejött :) várom a 4. részt magyar szinkronnal ...
|
Quote:
Állítólag a negyedig rész is jól sikerült! |
Az Amerikai Gengsztert ajánlom mindenkinek! Az első jelenet alapján nem vártam, h ilyen jó lesz, de engem meggyőzött....:)
|
na, nyomtam 1et az utolsora, mert ez a valasz olyan butasag. ;)
|
Most néztem meg az Amerikai História X című filmet.
Régebben láttam már,de beszereztem dvd-n is. Szerintem nagyon jó volt és érdemes megnéznie annak,aki még nem látta. |
Most néztem meg a király nevébent, de régen láttam már ekkora rakás gőzölgö sz*rt! A film közepére annyira meguntam, hogy csoda, hogy befejeztem! Nem beszélek itt arról, hogy a krugok nagyon hasonlítottak az uruk-hai-okhoz, a zene, ami kicsit idegesítő volt, szintén gyűrűk ura feelinget akart sugározni, baromi rosszul. ellesleg az egyetlen színész aki nagyot lakított, az a király unokaöcse volt, a többiek a saját szintjüket vagy azt alul mutatták.
A történetről... hatalmas...lenne ha kitaláltak volna valamit. Azok a fordultok...ilyet még én is megírok gond nélkül! Az egyetlen jó, asszem a rossz mágus által varázsolt varázslat látványa, meg a jó mágus "utazása", amikor szétfoszlik a levegőben! Tehát, ha véletlenül moziban néztem volna, most verném a fejem a falba, hogy miért fizettem ki x forintot! |
Az Amerikai História X tényleg érdekes film, de eddig kb 2szer néztem meg és nem mostanában fogom megint :)
A király nevében-t még nem láttam, de csakis rosszat hallok felőle, szval felejtős lesz. Nem igaz, hogy mostanában nem bírnak egy nooormális filmet csinálni :( Anno kevés pénzből is nagyon jó filmeket hoztak össze...mostmeg...pfff...nem a látvány a lényeg, hanem ehető legyen a történet. Ha valaki szeret egy filmet, akkor nem feltétlenül azért mert annyira ki volt dolgozva egy effekt...Az alien 1 sem azért lett legendás film, mert olyan jó effektek voltak benne, hanem a történet volt az igazi. |
Quote:
Ja: Miért úgy, hívják, hogy alien? Mert a földön nem Alien! :D Én gyűrűk ura fan vagyok, de inkább csak voltam, de az a nagy kedvenc! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:18. |