![]() |
Quote:
Továbbmegyek, szerintem rögtön utána saját tapasztalata lesz a taposás közben kiadott pókhangról:D |
Quote:
Még nem, de nem is szándékozom magam megcsípetni. Amiket olvstam, hogy a méregtől erősen függő, van amelyiktől nem lesz semmi bajod, egy egyszerű szúnyogcsípéshez hasonló érzések, és ez durvul. Lehetnek izomgörcseid, feldagad a csípés helye, de nagyon, láz, szédülés, több napig ágybanfekvés:D Quote:
|
Na a 3 rendelt pókomból sikerült ma elhozni az egyiket. Az Ac. Geniculatat.:D Már zabálja a tücsköt javában.
|
Quote:
olyan nincs, aminek a csípésétől feldobod a bakancsot? |
Quote:
Biztos van, de olyat nem nagyon veszek. Meg ami halálos az nem látványos pók.:D Úgyhogy kilőve. |
Quote:
.. és ilyen halálosmérgű pókot simán vehet bárki, annélkül hogy valahol nyilvántartanák kinek adták el ? |
Quote:
|
Picike pókként hálókat fonok.
Picike pókként legyeket fogok. Picike pókként függök egy szálon. Picike pókként legyemet várom. Végre a hálómban látok egy legyet. Szedem a lábaim, s elébe megyek. Hirtelen elkapom, s gúzsba is kötöm. De azért előtte oldalba bököm. Szívom a nedveit, csendesen, némán. Halálos táncot lejtek a prédán. Picike pók vagyok, néked a halál. Minden légy féljen, ki hálómba talál. Sajna én még a látványától is írtozóm :eek: De ezt a versikét a pók kedvelőinek küldöm :rolleyes::) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:54. |