![]() |
Quote:
Jahhhh és Környén szilveszterezünk:) |
Quote:
|
Quote:
|
„Csendes éj”
Az éjszaka zajai ellepik a tájat Életre kelnek félelmek és vágyak Szunnyadó ember a holnapot várja Na pont ez a nyugalom, nem várható mára! Színes fényekben merész remények Pezsgőt vedelő vidám legények Virsli és sült malac fekszik a tálban A holnapi újév mosolyog a mában Fiatalok serege a táncot ropja Menekül az élet ezernyi gondja Reggelre egy évvel öregebbek leszünk A fejfájás ellen, majd orvosságot eszünk S az éjszaka zajai majd lecsendesülnek A másnapos emberek elszenderülnek Alszik az álom is a borszagú gőzben …És szólít az anyám: „Friss kávét főztem!” Mindenkinek jó szórakozást és Boldog Új évet kivánok! :) |
Ez a vers nagyon tettszik nekem. Dijjazom is.;)
|
Ugrott a B terv is tegnap... :(:( szegény én :(:(
cserébe ma estére meglett a C terv... Budakalászon várom az új évet, két lány társaságában... szegény én :rolleyes: :D:D |
Quote:
|
Quote:
valamikor holnap a déli u. felé robogva tudom mjad meg:D:D és most mentem aludniezután a soooooooooook sok sör után :rolleyes::D |
Most látom van még1 ilyen téma:D
Ez már a harmadik talán:D Itt is bujék mindenkinek:) vagy lehet már jártam itt:rolleyes::confused::D |
Quote:
A témához: Itthon, egyedül... veszek egy üveg pezsit, magambaöntöm, aztán alszom.:o:D |
All times are GMT +1. The time now is 02:10. |