![]() |
Quote:
|
Quote:
Ha nyitva hagyod ezt a lehetoseget, hidd el, lesz. Hozogatjak masik szintekrol, kepzik gyors csopiban sokaig, ujrazgatjak, esetleg tobben, atpakoljak 1 oriba, azt is ujrazgatjak.... Aztan majd lesz, elobb-utobb. Es eleg egy 3 milla varit belerakni egy 20 ujras oriba a B-ben, egyszer, hogy utana ellegyel vele egy jo ideig... (Ha egyaltalan erre gondoltal, mivel tulzottan nem voltal bobeszedu, es ervekkel sem tamasztottad ala, mit is szerettel volna mondani...) |
szerintetek lenne is aki megvesz ennyi egységet??
én erősen kétlem!ahogy a 16 milliárd rúna,és a több milla teki,kint rohadna a piacon a 20 milla vari is. |
Quote:
|
Quote:
1200ház, 90000 fős népesség az 20körönként 9K kati 1.000.000/9.000*20=2222,222222222 kör ha mindet ki akarja képezni. megjegyzés: -B-ben kb ennyi a top1 ori területe -elsőre törpre számoltam ki, csak az nem tud alapban sem annyit felcipelni a gyorsképzés miatt -ez a körszám egy már ott levő országra érvényes, akinek oda fel is kellett jutni |
Quote:
sztem 3 óránál többet nem lenne a piacon.. |
Quote:
|
Quote:
A lenyeg lemaradt, mit akarsz vele mondani. Mert en ugy latom, hogy azt akarod irni, hogy gyerekjatek siman lekepeznie egy szovinek, mindenfele ujrazgatas nelkul 3 milla varit, ugye? :) Hogy esetleg az egyik torpe, es az eladott nyersbol 3x ennyit megvesz? Ebbe mar bele se gondoljunk... :) |
Quote:
|
Quote:
mert ejj de kitolás velük, ha olcsó.. gondolkodjál kicsit szerintem.. |
All times are GMT +1. The time now is 14:54. |