Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Milliós Internetes csalás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2539)

Ati 12-08-2007 19:26

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 141511)
Egyáltalán mért kell elolvasni az ismeretlen címről érkező méleket?:confused:

... és miért kell a feladójának azonnal küldeni egymillió forintot? :D

Liza itt is... 12-08-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 141512)
... és miért kell a feladójának azonnal küldeni egymillió forintot? :D

Hát ez az elolvasásból következik:)
Aki nem olvassa el, azt nem lehet palira venni:)
Pár hete anyu is jött, hogy mit válaszoljon egy hasonló üzenetre...:) Nem tudott angolul egy szót...

Ati 12-08-2007 20:03

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 141515)
Hát ez az elolvasásból következik:)
Aki nem olvassa el, azt nem lehet palira venni:)
Pár hete anyu is jött, hogy mit válaszoljon egy hasonló üzenetre...:) Nem tudott angolul egy szót...

Válaszolni? X - mármint a törlés ikon. :D Mást nem érdemes. :)

Liza itt is... 12-08-2007 20:50

:)
Nagyi volt, de ez mellékes... Sajna csal mindenki... Ilyen ez a világ....:rolleyes::rolleyes:

Bogár 12-08-2007 20:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 141394)
Sőt, rákattintok a villogó bannerre, ami azt mondja, hogy én vagyok az egymilliomodik látogató, és milyen jó dolog fog engem emiatt érni. :) Igaz, hogy a 2millió másik látogató szintén pont az egymilliomodik. :D

nemrég találkoztam ilyen bannerrel a Hódító vmelyik verziójában is. :D

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 141442)
Két okból:

1, mivel külföld, többnyire felszívódnak elég hamar, később pedig más címekkel folytatják a tevékenységüket.

2, kevesen tesznek feljelentést, hiszen elég bután néz ki, hogy gyakorlatilag Te voltál ugye a hülye, mert egy minimális belegondolással tudni lehetett volna, hogy átverésről van szó. Nem egy hatalmas szervezésű konspirációról van itt szó, amibe bárki könnyen belemegy... Szóval a feljelentés úgy kezdődik, hogy "egy vadidegennek elküldtem 1 millió forintot, mert azt mondta, hogy cserébe kapok százmilliót. És nem tartotta be a szavát, ezért feljelentem. Hogy ki volt ez? Fogalmam sincs, soha nem is láttam..."

valahol sántít ez az érvelés... ebből kiindulva én is foglalkozhatnék ilyesmivel, és nem kellene attól tartanom, hogy beperelnek. egyrészt nem is tudja kideríteni, hogy én voltam (!), és elvégre ő volt a bolond, hogy adott nekem 1 milliót. én meg vígan továbbugrálok a "jól kiérdemelt" pénzemmel. :)

azzal egyetértek, hogy nem kell bedőlni az ilyen marhaságoknak. csak nehogy tényleg nyerjek a lottón. :p :D

Ati 12-08-2007 20:59

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 141527)
csak nehogy tényleg nyerjek a lottón. :p :D

Ha nyersz, mondd meg, hogy nem fizetsz előre 1 millát, azértsem... :D

Bogár 12-08-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 141529)
Ha nyersz, mondd meg, hogy nem fizetsz előre 1 millát, azértsem... :D

vagy az lesz az első kérdésem, hogy hova kell utalni az 1 millát, hogy a nyereményhez juthassak. :D
lécci-lécci-léccííííí :D

Kutyuleee 12-10-2007 18:50

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 141533)
vagy az lesz az első kérdésem, hogy hova kell utalni az 1 millát, hogy a nyereményhez juthassak. :D
lécci-lécci-léccííííí :D

Nahjó mert ilyen szépen kérted, ha még érdekel elküldöm a számlaszámot ahova fizetni kell az 1millát;)

Fefe013 12-17-2007 08:30

http://hvg.hu/panorama/2007_12_16_ev...n_legends.aspx

Itt található egy csokorral az ideiekből

lukika 12-21-2007 15:19

Quote:

Eredeti szerző: Ati
Sőt, rákattintok a villogó bannerre, ami azt mondja, hogy én vagyok az egymilliomodik látogató, és milyen jó dolog fog engem emiatt érni. Igaz, hogy a 2millió másik látogató szintén pont az egymilliomodik.
ilyennel pár napja találkoztam a hódítón

kicsit meglepett:)

All times are GMT +1. The time now is 00:41.