![]() |
Quote:
Én meg úgy vagyok vele, hogy ha valaki indít egy topicot a megbeszélések között, akkor az a minimum, hogy utána is követi a sorsát, és máris tudja mi lett vele. Különösen ha egy adott téma már vagy tucatszor el lett vetve. |
Quote:
Gondolj bele, tegyük fel törölnak 20 post-ot, az 20*néhány mondat, ha sablon szöveget küldenének, akkor azzal lenne a baj, szóval szerintem így van ez rendjén.:) |
Quote:
De jelenleg úgy gondolom, hogy már eléggé túl is van tárgyalva a téma, nem szeretnék újabb "pirosat".:cool: |
Nekem ez a fórum mostanában úgy működik IE6-tal, mint a civ régen (vagy most is, nem tudom). Nagyon sokszor azt mondja, hogy nincs ilyen oldal, aztán frissítésre bejön. :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ráklikkelek és simán megy tovább |
Én is lekaptam az új firefoxot és jó. Nem jácca az eszét se a hóddal, se a fórumammal, az iwiwel viszon de! Álandóan valami ajax error-ral zaklat... de nem nagyon tud érdekelni.
IE-vel is jó a fórum...nekem :) |
Quote:
Nekem mozillám van, amikor felnézak, van, hogy egyszerüen közli, hogy: "A dokumentum nem tartalmaz adatot." Mozilla alatt a fórum szintén teljesen jól működik.:) |
All times are GMT +1. The time now is 17:47. |