Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Szerinted milyen az új fórum? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=253)

Ati 01-10-2007 22:13

Quote:

Originally Posted by Gepard (Post 64912)
Mindettől függetlenül fenntartom a véleményem, hogy a moderált post alkotóját legalább 2-3 szóban értesíteni ke

Ez a véleményed, oké. :)

Én meg úgy vagyok vele, hogy ha valaki indít egy topicot a megbeszélések között, akkor az a minimum, hogy utána is követi a sorsát, és máris tudja mi lett vele. Különösen ha egy adott téma már vagy tucatszor el lett vetve.

Cassandra 01-10-2007 22:21

Quote:

Originally Posted by Gepard (Post 64912)
Ne érts félre, nem az elolvasással van a gáz.
Csak a friss topicom hipp-hopp egyszercsak eltünt pár perc után, én meg csak kamilláztam, hogy most mi van. Úgy tünt mintha én rontottam volna el valamit, és ezért majdnem újra írtam, (gondolom az sem lett volna jobb) de szerencsére megjelöltem követett témaként, ( ha nem, akkor.....) és már meg is lett.

Amúgy meg bocsánat, hogy plusz munkát csináltam, ha időben használom a keresőt akkor nem indítottam volna új témát sem. (de nekem még ennek a fórumnak a rendszere kicsit szokatlan)

Mindettől függetlenül fenntartom a véleményem, hogy a moderált post alkotóját legalább 2-3 szóban értesíteni ke

Azzal ugye tisztában vagy, hogy egy forgalmasabb napon ez egy teljes embert igénylő feladat lenne?:)
Gondolj bele, tegyük fel törölnak 20 post-ot, az 20*néhány mondat, ha sablon szöveget küldenének, akkor azzal lenne a baj, szóval szerintem így van ez rendjén.:)

Gepard 01-10-2007 22:27

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 64925)
Azzal ugye tisztában vagy, hogy egy forgalmasabb napon ez egy teljes embert igénylő feladat lenne?:)

Tökéletesen tisztában vagyok vele. (tapasztalat)
De jelenleg úgy gondolom, hogy már eléggé túl is van tárgyalva a téma, nem szeretnék újabb "pirosat".:cool:

-Fegya- 01-11-2007 16:51

Nekem ez a fórum mostanában úgy működik IE6-tal, mint a civ régen (vagy most is, nem tudom). Nagyon sokszor azt mondja, hogy nincs ilyen oldal, aztán frissítésre bejön. :(

Ati 01-11-2007 16:58

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 65112)
Nekem ez a fórum mostanában úgy működik IE6-tal, mint a civ régen (vagy most is, nem tudom). Nagyon sokszor azt mondja, hogy nincs ilyen oldal, aztán frissítésre bejön. :(

Ha IE-t használok, akkor 7-est, úgyhogy nem tudok hozzászólni. Firefox-szal nincs gond, IE7-tel se láttam, hogy lenne. Szerintem frissíts böngészőt.

Goldy 01-11-2007 18:18

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 65112)

Nekem is dettó ezt csinálja a firefox 2.0-nál a régi verzióval nincs ilyen gond.

Ati 01-11-2007 18:19

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 65125)
Nekem is dettó ezt csinálja a firefox 2.0-nál a régi verzióval nincs ilyen gond.

Én firefox 2-vel használom, és nézegetem igen sűrűn. Még egyszer se csinálta.

Goldy 01-11-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 65126)
Én firefox 2-vel használom, és nézegetem igen sűrűn. Még egyszer se csinálta.

A laptopon ahol 2.0-van folyton előjön hogy próbáljam újra
ráklikkelek és simán megy tovább

Cece 01-11-2007 19:17

Én is lekaptam az új firefoxot és jó. Nem jácca az eszét se a hóddal, se a fórumammal, az iwiwel viszon de! Álandóan valami ajax error-ral zaklat... de nem nagyon tud érdekelni.
IE-vel is jó a fórum...nekem :)

Cassandra 01-11-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 65132)
Én is lekaptam az új firefoxot és jó. Nem jácca az eszét se a hóddal, se a fórumammal, az iwiwel viszon de! Álandóan valami ajax error-ral zaklat... de nem nagyon tud érdekelni.
IE-vel is jó a fórum...nekem :)

Iwiw mindennel rosszul működik.:)
Nekem mozillám van, amikor felnézak, van, hogy egyszerüen közli, hogy: "A dokumentum nem tartalmaz adatot."
Mozilla alatt a fórum szintén teljesen jól működik.:)

All times are GMT +1. The time now is 17:47.