![]() |
A böngészést korlátlanul engedi.Nem tudom,hogy mi tartozik náluk ebbe a fogalomba.
Azt mondták,hogy az online játék,tehát a hóditó isd nem tartozik bele. |
Quote:
Ez így 5,03 mega forgalmat generált. Ebben benne van az is, hogy rámentem a Közösség menüpontra, ahol képeket tölt be. Plusz a mobilnet beállítással egy ici-picit lehet még spórolni. De hogy napi 3 megából kijöjjek normális játék mellett, azt nem tudom elképzelni. |
Quote:
|
Köszi a fáradozást igy utólag is.
Eddig kártyás voltam,most készülök a Telenornál okostarifa 90-es csomagra váltani. A következőket irja róla: "Korlátlan böngészés és e-mailezés, +90MB multimédia keret" Tehát a Hóditót,mivel böngészőről játszom,nem minősül multimédiás adatforgalomnak és ingyenes lenne? Mert annak nagyon tudnék örülni. :) |
Quote:
Ilyen szempontból a Hódító egyenértékű az online újságokkal, vagy privát weboldalakkal, vagy bármi más webes tartalommal. Ugyanolyan fajta forgalom a szolgáltató fele, és igazából nem is több, mintha egy órán át újságot olvasnál pl, vagy képeket nézegetnél, vagy az APEH oldalát bújnád. |
Felhivtam a Telenort.
Megkérdeztem,hogy konkrétan a Hóditó,multimédiás adatforgalomnak számit e és azt mondták,h igen. :( |
Quote:
(Szerintem próbáld meg, én amondó vagyok, hogy nem fog a 90mega fele számítani, de ezt meg kell próbálni.) |
Quote:
Ahogy Ati is írta, semmi multimédia nincs a Hódító oldalain. A mobil felületen meg aztán pláne nem, sima szöveg az egész. |
Szerintem előbb vagy utóbb(de inkább előbb:D ) rászánom magam és beújitok egy okostelót ilyen tarifacsomaggal.
Köszi a segitséget. |
A telefonom a halálán van, gondoltam beújítok egy okosat. Szeretnék ajánlatokat kérni. Legyen megbízható kütyü, és a realitások talaján maradjunk az árban. Nincsenek elképzeléseim. :D
|
All times are GMT +1. The time now is 07:07. |