![]() |
Én csak azért regisztráltam magam ezen a fórumon, hogy szavazhassak a témában.
VIP nélkül élvezhetetlen a játék, ráadásul elég rapszódikusan kerülök gép elé, tehát kell a helytartó. Reklámok nélkül gyorsabban bejönnek az oldalak, így jobb a játék. Voda függő tel.-nom van, nem tudom kikódoltatni, nincs is időm ilyennek utána járni, új telefont nem veszek. Havi 3 SMS-t megér a játék, mert nagyon élvezem, itt 2-300 ft bukás szerencsére nem vág padlóra. Nagyon szeretném kérni a játék fejlesztőit, hogy legyen voda VIP, mert jó a játék és szívesen fizetek érte. |
Még 1 indok.
Valami még eszembe jutott ami miatt jó lehetne a Vodavip.
Néha mikor úton vagyok próbálok WAP-ról ránézni az orimra. Na ez a Vodás telcsimről SOHA nem sikerül. Műkszik rajta rendesen a WAP,minden más oldal jön amit szeretnék. Csak a Hód nem akaródzik neki...:(:( Ha lenne VodaVIP talán javulna a kapcsolat a Hód és a Voda között annyira,hogy lehetne onnan is WAP-on játszani. Ha esetleg valakinek megy Vodás telóról a Hód WAP-on akkor írjon már nekem legyen szíves,hogy kiderüljön nálam mi a problem. (Természetesen van VIP-em...) Köszi.:) |
Quote:
nekem ment vodáról a wap zökkenőmentesen.. :) viszont én visszavonom azt h vodás telóm van és vodáról vipelnék, mert ellopták és pannonos leszek.. de azért a vodások tudjanak vipelni noh :rolleyes: |
Quote:
|
Én is vodás vagyok, és mégis megy a wap. Igaz, hogyha kész a másik telóm, akkor nem leszek rászorulva, mert a miniopera csodákra képes. De attól függetlenül nekem most remekül működik.
|
Voda WAP-VIP
Köszönet mindenkinek a VodaWAP-os jelzésekért.
Konzultálok a szolgáltatóval,hogy mi lehet a gond. THX. Mégegyszer. :) |
Hali, mindenkinek:-)
Nem igen értem, hogy a vodásokat miért is kéne megkülönböztetni ennyire? Illetve, hogy milyen anyagi megfontolás van a 240 kör meghatározása mögött, de szerintem nem naon lesz, aki ilyen feltételekkel élne ezzela lehetőséggel! Biztosan többen használnák, ha ők is a szokott 336 kört kapnák a pénzükért:-) |
Quote:
|
Quote:
De azért így is használnák. Meg néha kisegítésképp néhány játékosnak, hogyha nem tudja megoldani máshogy. Azért már az is nagy segítség. |
Quote:
Kapásból ennyien vállalnák a voda kevesebbet érő sms-ének rendszeres küldését: -(0Kristóf0)-, ---<[madár]>---, -jarhead-, alienkiller, Arcana Anchev, awagen, Chris75, Clayman, Dankamanka, Deni, Ditke, dogfater, emma, Flayer, higgins, HunterDevil, Irsa, Juliet, laci, lonewolf1, LotR, mennyelhej, MZolta, nightsong, norbucso, Puppi, rlevis19, Stev, stone, Tom Live, webesc, zolta75 |
All times are GMT +1. The time now is 05:47. |