![]() |
Bankkártyával fizetek, de sokszor van úgy hogy nem tudom kigazdálkodni hogy a domborkártyára kerüljön pénz. Mivel vodás vagyok, ilyenkor telefonról VIPelnék ha lehetne.
|
Azert ha mast nem is ertem el a beirasommal legalabb a "Kuncsorognom' Szot eleg sokan elkezdtek hasznalni :D
|
Voda-voda-voda :D
|
Quote:
|
Örülnék ha végre má lehetne vodáról is... kellemetlen, hogy mindig barátokat kell megkérni ilyesmire...:(
Jó lenne ha lehetne... |
szevasztok :)) tmobilos vagyok ,voltam s leszek de az eséjt megadnám mindenkinek továbi jo játékot mindenkinek :)
|
Nem tom, hogy ez Ati Neked mennyire lenne hátrányos... mármint a vodával is szerződni... de jópár játékosnak megkönnyítenéd a vipelést az tuti. meg pl: Nekem kellelemesebb lenne a havi 2x2 sms mint egyszerre 10-20 sms, mert esetleg nem ér rá vipelős haver... vagy nincs a közelben... vagy ugy egyáltalán:) szóval érted:)
Egyszóval: ha nem nagy probléma Neked (üzletileg), akkor jó lenne... |
Örülnék ha lehetne Vodáról vipelni, mert végre kidobhatnám a régi T-mobilos telcsimet, amit csak emiatt tartottam meg. Bár már igazán megérett rá enélkül is, de hátha húzza még egy kicsit. Új T-mobilos telcsit nem szívesen vennék csak ezért, a bankkártyám pedig nem alkalmas a erre:(
|
Sziasztok!
Vodás vagyok az is maradok jelenleg az egyik szövimen keresztül vagyok VIP-tag. NAGYON örülnék, ha magam is tudnám intézni ezt a dolgot. KELL A VODÁS VIP!!! |
Mivel küldtetek körüzit, így én is írok ide.Szavazni nem szavazok, mert nincs igazán megfelelő számomra.Én nemtom az orm VIP-elni, mert nekem nincs telóm, anyám nem engedi hogy elküldjem(kicsit régimódi és fél hogy átverés 1962-ben született).Haverom nincs aki elküldené.De ha megtudnám oldani akk VIP-elném az orim.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:23. |